Uşak TV

MEDİCAL PARK DAİMA HASTALARININ YANINDA

Sağlık

MEDİCAL PARK DAİMA HASTALARININ YANINDA

Medical Park Uşak Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr.Şener ÜLKER

taburcu olan hastalarını ziyaret etti

Başhekim Uzm. Dr. Şener ÜLKER, ilgili doktorlarıyla taburcu olan hastalarını evlerinde ziyaret ederek, tedavileri ve süreçleri hakkında bilgi aldıklarını belirterek, ‘’ Hem hastanede yatış süresince hem de taburcu olduktan sonra her zaman hastalarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek ve onlara moral vermek amaçlı hastalarımızı ve yakınlarını evlerinde ziyaret ediyoruz. Hasta güvenliği ve konforunu ön planda tutarak ulaşılabilir ve kaliteli sağlık hizmeti vermek için çalışıyoruz. En iyi gözlemcinin bizzat hizmeti alan kişiler olacağı kanaatindeyiz. Hastalarımızın evde ziyaretlerinde aldığımız geri bildirimler, bizim eksik ya da iyi yönlerimizi görme fırsatını veriyor. Hastanede kaldıkları tedavi süresi boyunca sunulan hizmetten, personelden ve sağlık koşullarına kadar pek çok konuda fikir ve görüşlerini almaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.

Hastalarımızın kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti alabilmeleri için gereken yatırımları yapmaktan kaçınmayan bir hastane yönetimi olarak hastalarımızın sunduğumuz hizmetlerden de memnun kalmaları bizler için oldukça önemli. Sürekli yenilenen ekipmanlarımız ile gelişmiş tıp teknolojisinin kullanıldığı dünya standartlarındaki pek çok ameliyatı başarı ile gerçekleştirmekteyiz. Hastalarımız kendi şehrinde ailelerinin, tanıdıklarının yanında sıra ve gün bekleme derdi olamadan güven içersinde ameliyatlarını olabilmektedir. Bu doğrultuda hastalarımızın ve yakınlarının da memnuniyetlerini göz önüne alarak daha iyi bir sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz.’dedi.

Başhekim Şener ÜLKER ,başhekim yardımcısı Üroloji Uzmanı Op Dr. İsmail ÖZDEMİR, Nöroloji Uzmanı Dr. Fatma ÖZDEMİR, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Erdem TÜRKYILMAZ, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat YÜZÜAK’dan oluşan uzman doktor kadrosuyla beraber İbrahim TOY, Mehmet Temir ve Alime KURU isimli hastaları ziyaret ederek sağlık durumları ve tedavileri hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında hastaların ilgili doktorlar tarafından muayenesi yapıldı, hasta yakınlarına takip etmeleri gereken durumlar hakkında bilgi verildi ve Fizyoterapist İbrahim GÜLLÜ eşliğinde günlük yapmaları gereken hareketler tekrarlatıldı.

Hastalar ve yakınları ise evlerinde hastane yönetimi tarafından ziyaret edilmekten çok mutlu olduklarını, rahat bir şekilde görüş ve isteklerini bildirebildiklerini ve hastanede tedavi oldukları sürece gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.