Uşak TV

MEDICAL PARK BOWLİNG HEYECANI TATLI BİTTİ

Sağlık

MEDICAL PARK BOWLİNG HEYECANI TATLI BİTTİ

Medical Park Uşak Hastanesi çalışanları arasında düzenlenen Medical Park Bowling Turnuvası Sona erdi

Yoğun çalışma temposundan bir an olsun uzaklaşıp çalışanlara yönelik motivasyon, kurum içi iletişim sürecine katkı sağlamak, çalışma performansını artırmak ve ekip ruhunu yerleştirmek düşüncesiyle düzenlenen turnuva eğlenceli ve bir o kadar da çekişmeli bir atmosferde gerçekleşti.

Bowling turnuvasının birincisine bu yıl Medical Park Uşak Hastanesi personelinin oluşturduğu 21 takım katıldı. Büyük ve heyecanlı bir çekişmenin yaşandığı turnuvada, müsabakalarda en düşük puanı alan gruplar elenerek final heyecanı en yüksek puanı alan ilk 4 takım arasında yaşandı.

Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ömer Faruk AZAL, turnuva da dereceye girenlere kupa ve madalyalarını takdim etti. Adem Göçer, Emrah Semberi, Mustafa Aksu, Haldun Çırpıcı, İbrahim Cici’den oluşan Destek Team adlı bowling takımı birincilik kupasını almaya hak kazandı.

Genel Müdür Op. Dr. Ömer Faruk AZAL ; ‘’Yoğun iş temposundan biraz uzaklaşıp mola verdiğimiz Bowling Turnuvamız bu yılda heyecanlı ve çekişmeli geçti. Medical Park Uşak Hastanesi çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği turnuvaya katılan tüm arkadaşlarımı tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Hastane dışında da bu tür aktivitelerle bir araya gelmek keyifli bir moral olmanın yanı sıra birlik ve beraberliğimizi de arttırıyor ’’ dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.