Uşak TV

MAHALLE MUHTARLARI MEDİCAL PARK’TA BULUŞTU

Sağlık

MAHALLE MUHTARLARI MEDİCAL PARK’TA BULUŞTU

Medical Park Uşak Hastanesi Yönetimi mahalle muhtarları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi

Medical Park Uşak HASTANESİ Genel Müdürü Op. Dr.Ömer Faruk AZAL ve Başhekimi Uzm. Dr Şener ÜLKER’in katıldığı toplantıda hastane hizmetleri hakkında genel bilgi verilirken, mahalle muhtarlarının da görüş ve önerileri alındı.

Genel Müdür Op. Dr.Ömer Faruk AZAL; Sağlıklı yaşamak, sağlık hizmetlerinden eşit derecede faydalanmak herkesin en temel hakkıdır diyerek, ‘’alanında uzman deneyimli kadromuz ve gelişmiş tıp teknolojisi ile7 gün 24 saat grubun ‘’Herkes İçin Sağlık’’ sloganını gururla söylemeye devam ederek Uşak ili başta olmak üzere çevre illere de kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Hastalarımızın ve yakınlarının yüzündeki gülümsemeyi sürekli kılmak için çalışıyoruz. Genel ve Yeni doğan Yoğun Bakım Üniteleri, Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi bölümlerimiz ile 24 saat çevre il ve ilçelerden de hasta kabul edebilen bir referans merkezi konumundayız. Bu alanlar başta olmak üzere birçok alanda bölgenin sağlık ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak kapasiteye sahibiz ve bölgenin önemli bir referans merkezi olma yolunda ilerlemekteyiz. Bu sayede Uşak dışında civar il ve ilçelerimizden pek çok hastanın, kritik pek çok vakanın diğer illere sevk edilmesi yerine, hastanemize yönlendirilerek tedavi olmaları sağlanmıştır. Hastanemiz hasta sevki ya da yönlendirmesine aracılık eden bir hastane olmayıp, her tür hastanın kabul edilip tedavi edilebildiği referans bir merkezdir. Gerek kadromuzu güçlendirerek gerekse tıbbi teknolojik alt yapımızı kuvvetlendirerek Uşak ve çevresine kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunmaya devam ederken hastalarımızın görüş ve önerileri memnuniyetleri bizler için çok önemli ’’ dedi.

Sadece 5 dakikalık bir zaman ayırarak, gelecekte olabileceğiniz hastalıkları ya da yaşadığınız küçük sorunların sebeplerini bulabilirsiniz!

Başhekim Uzm. Dr.Şener ÜLKER ise erken teşhisin tedavide ki önemini vurgularken,’’Tıbbin ilerlemesiyle birlikte ön tetkikler yardımıyla birçok hastalık erken teşhis ile tedavi edilebilmektedir. Bu nedenle hastalık gelmeden kontrollerin yapılması çok önemlidir. Hastalıkların, özellikle kronik hastalıkların hemen hepsinin belirtisiz ya da günlük yorgunluk ve sıkıntılara bağlı olduğu düşünülen hafif belirtilerle seyrettiği bir dönem vardır. Organların rezerv kapasitelerinin kullanıldığı bu dönemin sonucunda kalıcı hasar ve rezervin tükenmesi ile birlikte de ağır belirtiler ortaya çıkar. Bu noktadan sonra çözümler çok daha pahalı ve zordur. Daha sonra ortaya çıkacak bir hastalığın ya da var olan riskin erken tanısı, uygulanacak check-up(genel sağlık tarama) programları ile mümkündür. Hastalıkların belirti vermesini beklemeden, basit tetkiklerle önleminizi önceden alarak, ileride olacak daha büyük yıkımlardan kurtulabilirsiniz. En azından geç kalmadan, önleminizi alır ve daha ileri tetkikler yaptırabilirsiniz.

Toplantıya katılan muhtarlar, beraber olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti belirtirken Genel Müdür Op. Dr. Ömer Faruk AZAL ve Başhekim Uzm. Dr. Şener ÜLKER’e verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.