Uşak TV

İşitme Engelliler'e Medical Park'tan Özel Hizmet

Sağlık

Uşak İşitme Engelliler Derneği ile Medical Park Uşak Hastanesi Arasında ‘’Sağlık Hizmet Sözleşmesi’’ imzalandı

  Herkes için sağlık anlayışıyla hizmet veren Medical Park Uşak Hastanesi, bu ilkenin bir kanıtı olarak pek çok derneğe ve firmaya da destek veriyor.

Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Dr.Göksel ENSARİ, Genel Müdür Yardımcısı Dr.Gökalp Çağrı ÖZTÜRK  ve İşitme Engelliler Derneği Başkanı Asım Demirayak katılımlarıyla gerçekleşen toplandı,Sağlık Hizmet Sözleşmesine imzaların atılmasıyla son buldu.

Genel Müdür Dr.Göksel ENSARİ;Engelli hastalarımızın hastanemize geldiklerinde daha rahat hizmet alabilmeleri için çalışan arkadaşlarımıza gönüllülük esasıyla işaret dili eğitimi kursları veriyoruz.Bu anlaşmamızlada İşitme Engelliler Derneği üyelerine ve yakınlarına hizmet vermekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

İşitme Engelliler Derneği Başkanı Asım Demirayak ;‘’Üyelerimiz ve ailelerinin de özel sağlık kuruluşlarından yararlanmaları ve kaliteli Sağlık hizmetine ulaşabilmeleri için Medical Park Uşak Hastanesi ile bu protokolü imzalıyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz” . Bu bağlamda bize destek olan Medical Park Uşak Hastanesi’ne teşekkür ederiz.’’dedi.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.