Uşak TV

DR. SELAHATTİN ÇAKIROĞLU ÖLMEDİ YAŞIYOR..

Sağlık

Sosyal medya da yayılan asılsız paylaşımlar nedeniyle  öldüğü konuşulan Dr. Selahattin Çakıroğlu’nun yaşadığını göstermek için röportaj yaptık.

Dr. Selahattin Çakıroğlu’nun Korona virüsüne yakalanarak öldüğü dedikoduları o kadar yayıldı ki her gün bizleri de en az 3 4 kişi arayarak Dr. Selahattin Çakıroğlu’nun ölüp ölmediğini sorar oldular.
Bizde bu gün Uzun Yıllardır tanıdığımız Uşaklılarından yakından tanıdığı Selahattin abimizi ziyaret edelim dedik. 50 Yıla yakın bir zamandır Dr. Olarak Uşaklılara hizmet veren Dr. Selahattin Çakıroğlu oldukça sağlıklı ve dinç.
Dr. Selahattin Çakıroğlu’nun öldüğü dedikodularının çıkmasına neden olan konuyu kendisi anlattı. Özel Hastanede Uşak’ta ilk Korona Virüsü taşıyan hastayı tespit eden yılların doktoru Selahattin Çakıroğlu ve sekreteri de karantinaya alınmış ‘ gün Karantinada kalan Selahattin Çakıroğlu endişelendiğini de dile getirdi. Testler negatif çıkınca da ev karantinasına alınmış ve 14 günlük sürenin bitiminde tekrar mesleğine geri döndü.

Selahattin abimize bundan sonraki yaşamında başarılar ve uzun ömürler diliyoruz.

Yorumlar (1)

Mustafa karaca 4 Yıl Önce

2 defa hayati müdahalede bulundu. bağırsaklarım patlama derecesine gelmişti.vürüs e yakalandım dört günde hastalığı yendik kendisine Allah uzun ömürler versin

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.