Uşak TV

DOĞUM HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARIN’DA DOKTOR VE EBE’YE BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

Sağlık

Sağlık Bakanlığı’nın Kriterleri Doğrultusunda Uşak’ta Normal Doğuma Yönelik Çalışmalarda En Çok Katkı Sağlayan Doktor Ve Ebelere Başarı Belgesi Verildi.

 İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın “Doğum hizmetlerini güçlendirme çalışmaları” kapsamında normal doğum yaptırma sayısı yüksek olan ebelere başarı belgesi verilmesine yönelik kararı doğrultusunda İlimizde başarı belgesi almaya hak kazananlara belgeleri törenle verildi.

Ödül almaya uygun görülen Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Op. Dr. İsmail Mutafoğlu ve Ebe Zeynep Bozkurt’a belgeleri Vali Salim Demir ve İl Sağlık Müdürü Dr. Sedat kavas tarafından verildi.

 Törenin ardından Vali Salim Demir, Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Poliklinik binasında incelemelerde bulundu.

 İncelemeleri sırasında poliklinik içerisinde oluşturulan oyun parkında çocuklarla yakından ilgilenen ve aileleriyle sohbet eden Vali Salim Demir, çocuklara oyuncak hediye etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.