Uşak TV

DALYAN ÖZDEMİR MEDİCAL PARK'TA

Sağlık

Medical Park Uşak Hastanesinde Genel Cerrahi bölümüne alanında deneyimli, şehrimizin sevilen ve başarılı doktorlarından Op. Dr.Dalyan ÖZEMİR göreve başladı.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Op. Dr. Dalyan ÖZDEMİR uzmanlığını İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanesinde tamamlamıştır. Uzun yıllardır Uşak'ta görev yapan Op.Dr.Dalyan ÖZDEMİR pek çok başarılı vakaya imza atarak bölgede sevilen ve tercih edilen bir hekim olmuştur.
Op. Dr. Dalyan ÖZDEMİR; ''Uşak ve bölge halkına,Medical Park Uşak Hastanesi çatısı altında en iyi hizmeti vermek için ben ve tüm ekip arkadaşlarım çalışmaya devam edeceğiz. ’’ dedi.
Genel Cerrahi, tıbbın en eski dallarından biri olup ilaçla ya da diğer tedavi yöntemleriyle iyileştirilemeyen hastalıkların, yaralanmaların, vücuttaki yapı bozukluklarının ameliyatla onarılması ya da hastalıklı organın kesip çıkarılarak doğal ve uygun şekline dönüştürülmesi esasına dayanır.Genel Cerrahi Bölümü, ilgi alanın genişliği nedeni ile birçok disiplin ile işbirliği içinde ve eş güdümlü olarak çalışmaktadır. Medical Park Uşak Hastanesi Genel Cerrahi Bölümünde toplum sağlığının geliştirilmesi konusundaki sosyal sorumluluk bilinciyle, kalınbağırsak kanseri ve meme kanserinin erken tanısı için tarama ve detaylı takip programları da yapılmaktadır.
Laparoskopik cerrahi, Kapalı Yöntem Apandist Ameliyatlar,Safra Kesesi Hastalıkları CerrahisiGuatr,Fıtık,Mide-Barsak Ameliyatlar,Meme Hastalıkları Cerrahisi, Kapalı Mide Fıtığı Cerrahisi, Reflü Cerrahisi, Kapalı Gastroenterolojik Cerrahi, Kolorektal Cerrahi gibi girişimlerin yanı sıra tüm Genel Cerrahi hastalıkları ile ilgilenmektedir.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.