Uşak TV

BOYUT MEDİKAL DOMUZ GRİBİNE ÖNLEM İÇİN DEZENFEKTE İŞLEMİ YAPIYOR

Sağlık

BOYUT MEDİKAL DOMUZ GRİBİNE ÖNLEM İÇİN DEZENFEKTE İŞLEMİ YAPIYOR

Uşak’ta faaliyet gösteren Boyut Medikal Domuz Gribine karşı dezenfekte işlemleri yapmaya başladı.

Dünyanın bir çok yerinde korku ve dehşet saçan Domuz Gribi vakaları gün geçtikçe artarken Sağlık Bakanlığı’nın aldığı önlemler doğrultusunda hareket eden halkımız önümüzdeki günlerde Domuz Gribi aşısı için gün sayıyor. Uzmanlar bu yönde alınması gereken önlemler arasında bedensel temizliğin ve mekanların dezenfekte edilmesinin gerekli olduğunu belirtirken, konunun hassasiyeti açısından mutlaka aşı olunması gerektiğini ve özellikle kamu kurum ve kuruluşlarının bina içi dezenfektesinin önemli olduğunu vurguladı.

Önümüzdeki günlerde Hac farizesini yerine getirmek için yolculuğa çıkacak hacı adaylarının da mutlaka yolculuk sırasında sıkça ellerinin dezenfekte edilmesi gerektiğini vurgulayan uzmanlar, ülkemizde gün geçtikçe artan Domuz Gribi vakıalarının dikkat edilmediği takdirde diğer ülkelerde ki gibi tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini söyledi.

 

Uşak’ta bu yönde 2005 yılından itibaren hizmet veren Boyut Medikal Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şentürk yaptığı açıklamada “Ülkemizde ve diğer ülkelerde yaşanan Domuz Gribi olayları ile sağlık sektöründe hizmet veren bir kuruluş olarak biz konu ile ilgili ne yapabiliriz çerçevesinde Domuz Gribi ve diğer biyolojik veya kimyasal bulaşıcı rahatsızlıklardan korunmak maksadıyla geliştirilen dezenfektasyon sistemimizle, bina içinde mikroplardan 10 gün koruma sağlayabilecek dezenfekte çalışmalarımızı başlattık, bu sayede mekanlar daha sağlıklı olacak, özellikle işyerleri ve kamu kurumları ile kuruluşlarda kullanacağımız bu dezenfekte sistemimiz, halk sağlığı açısından önemli bir yaraya adeta merhem olacak nitelikte geliştirildi. Sağlık Bakanlığı onaylı kullandığımız kimyasal ilaçlar ile mekanların daha temiz ve rahat kullanımını sağlayarak halkımızın mekan kullanımındaki rahatlığını sağlamak tek amacımız. Yani hiç kimse gittiği herhangi bir kamu kurum veya kuruluşda acaba bende hasta olacak mıyım diye düşünmemeli” Dedi.
Boyut Medikal Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şentürk açıklamasında özellikle önümüzde ki günlerde hacca gidecek olan hacı adaylarımızın da konu ile ilgili hassas olması gerektiğini belirterek yine Sağlık Bakanlığından onaylı el dezenfekte ürününün yolculuk sırasında yanlarında kesinlikle olması gerektiğini belirtti.

RESTAURANT VE MUTFAKLARDA
OKULLARDA
ULAŞIM ARAÇLARINDA
EVLERDE

İŞ YERLERİ VE BÜROLARDA
DENİZ ÜRÜNLERİ VE BALIKÇILIK
KUAFÖR-BERBER-GÜZELLİK SALONLARI

MEYVE, SEBZE VE ET ÜRÜNLERİNİN YIKANMASINDA

HASTAHANE VE SAĞLIK TESİSLERİNDE
VETERİNERLİK VE HAYVANCILIK ALANINDA

GIDA MADDELERİ İŞLEYEN VE ÜRETEN TESİSLERDE
ŞİŞELEME TESİSLERİNDE

EL TEMİZLİĞİNDE PERAKENDE SPREY SATIŞI İLE
 Kısacası hemen her alanda sağlıklı ve hijyen ortamların hazırlanmasında etkin ve uzman kadrosuyla yeni bir BOYUT kazandıran BOYUT Medikal halkımızın bu konuda ki hassasiyetlerini dikkate alarak hizmet vermeye devam edeceklerini belirttiler...

 

BOYUT MEDİKAL: 227 73 32 - 0532 234 35 27

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.