Uşak TV

YENİ PROJELERLE UŞAK ŞAHA KALKACAK

Politika

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Uşak programında Valilik ziyaretinden sonra yapımı biten ve temeli atılacak 27 adet projenin açılış törenine katıldı.

Bakan Eroğlu, 27 projenin açılış ve temel atma töreni için Belediye Hizmet Binası önüne geldiğinde kendisini coşkulu ve kalabalık vatandaş topluluğu karşıladı. Burada kalabalığa seslenen Eroğlu Uşak´a yapılan hizmetleri tek tek anlattıktan sonra yapımı biten ve temeli atılacak 27 adet projenin açılışını Uşak protokolü ile birlikte gerçekleştirdi.
Tören sonrası Belediye Binasına geçen Bakan Eroğlu Belediye Başkanı Nurullah Cahan´da brifing aldı. Bakan Eroğlu´nun ziyaretinde konuşma yapan Cahan, Uşak´ta kısa sürede başarılı işlere imza attıklarını söyleyerek; “Bütün projelerimizde Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu´nun desteğini daima hissettik. Yapımı devam eden ve biten projelerimizle kentimizin güzel geleceğini birlikte inşa ediyoruz. Ayrıca ilimizin kötü olan imajını ise mega imaj projeleriyle değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün yapımı devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi, Kent Park Projesi, Dokuzsele Deresi Islah projesi gibi projeler ilimizi adeta uçuşa geçirecek çalışmalardır. Büyük projelerimizde Orman ve Su İşleri Bakanlığı´yla ilgili konularda Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu´nun talimatlarıyla birçok zorluğu aşarak aşamalar kat ettik” ifadesini kullandı.
UŞAK´IN MİLLETVEKİLİ GİBİ ÇALIŞIYORUZ
Uşak´ı kendi memleketleri gibi gördüğünü vurgulayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise “Uşak´ın bir milletvekili gibi çalışarak birçok proje kazandırdık” diye konuştu. Eroğlu, “Uşak´ımız her zaman bizler için değerli oldu. Bu şehir ile her daim gönül bağı kurduk. Komşumuz olan Uşak´tan asla kopmadık. Bugün kente yaptığımız projelerle bunu bir kez daha gösterdik. Belediyemizle de önemli işlere imza atıyoruz. Uşak´ın değişiminde önemli faktör olacak tüm projelerde bakanlığımızla ilgili ne varsa hepsine olumlu yaklaşıyoruz. Belediye Başkanımız Nurullah Cahan´ın çalışkanlığı bizlerin kente olan hizmet aşkını daha da arttırıyor” diye konuştu.
YENİ PROJELERLE UŞAK ŞAHA KALKACAK

Uşak´taki projelere bakanlığın verdiği desteklerden de söz eden Eroğlu sözlerini şöyle noktaladı: “Uşak´ta bakanlığımız hiçbir zaman boş durmadı. Kent merkezi ve ilçelerinde birbirinden değerli projeleri ile kalkınmaya destek verdi. Bugün gerçekleşen 27 açılış ve temel atma bunun bir ispatıdır. Belediyemizle de aynı ciddiyetle çalışıyoruz. Kent Park Projesi´nde projenin devam edebilmesi adına taşınacak okullar için yer tahsisi yaptık. Bunun yanında DokuzseleDeresi Islah Projesi´ni de Afyonkarahisar Akarçayı gibi örnek bir proje yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Deremizi Uşak´ın gerdanlığı yapacağız. 2016 yılında bu hedefimize ulaşacağız”
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nurullah Cahan Bakan Veysel Eroğlu´na kilim takdim etti.
Eroğlu belediye ziyaretinin ardından esnaflar ve vatandaşlarla hasbihal etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.