Uşak TV

YALIM ÖZEL İDARE TAŞLARIYLA MI SEÇİM ALDI!

Politika

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın, Özel idare taşlarını köylere kendisi gönderiyormuş gibi reklam yaptığı ve bu sayede de ön seçimi aldığı iddaları ortalığı karıştırdı.

 Kendi taşları ile reklam yapıldığını geç fark eden Özel idare hemen önlem alarak Özkan Yalım yazılarını kaldırtıp kamyonların önüne “UŞAK VALİLİĞİ İL ÖZEL İDARE YAZDIRDI”

Özkan Yalım’ın şark kurnazlığı olarak konuşulan parke taşlarının köylere dağıtılması olayın ayrıntılarına www.usak.tv ulaştı. İl Özel İdaresi Uşak Merkez ve ilçelerin köyleri için 400 Bin metrekare parke taşı ihalesi yaptı. Parke taşlarının taşınması kısa zamanda tek şirket tarafından zor olacağı içinde taşıma işini ihaleye çıkardı. Uşak Merkez ve 4 ilçenin taşıma işini değişik şirketler aldı. Eşme’nin taşıma işini ise OKTAŞ aldı. Oktaş da bu işi Özkan Yalım’ın annesi ve eşine ait Yalım grubu şirketine verdi. Özkan Yalımda Eşmede ön seçim çalışmaları sırasında köylülere isteklerini sordu herkes taş ve mıcır istedi. Oda ben size parke taşı gönderiyorum diyerek Aslında özel idareye olan taşların bulunduğu kamyonlara koskocaman Özkan Yalım yazdırarak taşları yollamaya başladı. Olay durulunca Özel idare hemen acilen toplanarak konuyu görüştü. Özkan yalıma ait Özel idare taşlarını taşıyan tırlar Bölme yakınlarında durdurularak Özkan yalım yazıları kaldırıldı. Kamyonların önüne Uşak valiliği İl Özel İdaresi yazıldı. Ancak bu yazılar yazılmadan önce onlarca kamyon taş köylere dağıtıldı ve Özkan yalım bedava reklamını yaptı.

Olay CHP de de bomba etkisi yarattı. Ama iş işten geçmiş ve Özkan Yalım açık ara birinci sırayı kapmıştı.

Özkan Yalım’a konuyu sorduğumuzda kaçamak cevaplar verdi. Siz köylere kendi cebinizden Parke taşı ve mıcır gönderdiniz mi? Kaç kamyon taş ve mıcır gönderdiniz” sorumuza “Evet ben taş ve mıcır gönderdim. Kimseye nereye ne gönderdiğimi açıklamak zorunda değilim” dedi. 

 

Şimdi Özel idare köylere gönderdiği her kamyonun önüne aşağıdaki gibi yazı asıyor ve birilerinin bu işten rant sağlamasını önlemeye çalışıyor. 

 

NOT BU ARAÇLAR ÖZKAN YALIMA AİT DEĞİLDİR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.