Uşak TV

UŞAK TV’NİN YAYINLADIĞI VİDEO İZLENME REKORU KIRDI

Politika

UŞAK TV’NİN YAYINLADIĞI VİDEO İZLENME REKORU KIRDI

Uşakta yerel seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Bu süreçte partilerin aday adayları seçmene ulaşmak için tüm mecraları deniyor. Gerek billboard gerek broşür çalışmaları ile kendilerini seçmene en iyi şekilde tanıtmaya çalışan aday adayları kitle iletişim araçlarıyla da kendilerini tanıtmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Televizyon, gazete, haber sitesi gibi mecraları kullanan aday adayları sosyal medyayı da (facebook, tiwiter) aktif olarak kullanarak seçmenlerin gönlünde taht kurmaya çalışıyor.

Bunun yanında aday adayları kendilerini tanıtmak için çeşitli videolar hazırlıyor. Hazırlattıkları videolar ile kendilerini halka en iyi şekilde tanıtıp en güzel tepkiyi almaya çalışıyorlar. Uşak tv olarak aday adaylarının kendilerini tanıttıkları videoları sitemizde yayınladık. Bu videolardan Ak Parti Aday Adayı Av. Nurullah CAHAN’ın tanıtım videosu Uşak tarihinde bir rekor kırarak bugün itibari ile 5.000 izlenme oranına yaklaştı. Yine Ak Parti’den aday adayı olan Hüseyin KESKİN’in videosu da 1.500 bandına dayandı.

Bunun yanı sıra Nurullah CAHAN’ın yayınlamış olduğumuz tanıtım videosu paylaşım sitesi olan YOUTUBE’da Uşak’tan izlenme oranlarına göre en popüler video listesine girdi. Bu olay gösterdi ki Uşak.tv’nin aday adaylarını tanıtmada ne kadar başarılı ve kendilerini halka tanıtmak için önemli bir haber sitesi olduğunu gösterdi.

Nurullah CAHAN’a yapılan seçim şarkısı da kısa sürede çok fazla izlenme oranını yakaladı. Yapılan seçim şarkısının’da yeni bir rekor kıracağı konuşulmakta.

Uşak .tv olarak yerel seçim döneminde tüm aday adayları ve adaylığı kesinleşmiş olan siyasileri en iyi şekilde tanıtmaya devam edecek ve Uşak halkına tarafsız bir yayın politikası ile hizmet etmeye devam edecektir…

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.