Uşak TV

Uşak'ta Zafer Partisinden istifa eden 25 kişi MHP'ye katıldı

Politika

Uşak'ta, Zafer Partisi İl Başkanı Tolga Özkan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akçay ve yönetimlerinde bulunan 25 kişi partisinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanlığı binasında düzenlenen programa, MHP Uşak İl Başkanı İbrahim Orman, MHP Milletvekili Adayları Ayhan Kınden, Oğuz Çakmak, Muzaffer Sait Dönmez, Zafer Partisi Uşak İl Başkanı Tolga Özkan, Zafer Partisi Uşak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akçay ve partililer katıldı. Zafer Partisinden istifa eden İl başkanı Tolga Özkan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akçay'a rozetlerini MHP Uşak İl Başkanı İbrahim Orman taktı.

"Orman: Ailemiz büyüyor ve bütünleşiyor" Programda açıklamada bulunan MHP Uşak İl Başkanı İbrahim Orman, "Zafer Partisi İl Başkanı Tolga Özkan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akçay ülkücü camiamıza tekrar geri dönüş yapmışlardır. Ailemiz giderek büyüyor, bütünleşiyor. Uşak'ta bütün ülkücülere aynı vesileyle diğer partilerde bulunan ülkücüleri partimize davet ediyorum. Önümüz açık, yolumuz açık, hedefimiz belli. Bütün ülkücü camiaya Milliyetçi Hareket Partisi'nde bütünleşmeye davet ediyorum. Üye kayıdı yaptığımız arkadaşlarımıza bizim partimize katıldıkları için teşekkür ediyorum.Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

"Özkan: Yuvamıza geri döndük"

Zafer Partisi Uşak İl Başkanlığı görevinden istifa ederek MHP'ye üye olan Tolga Özkan ise "Tekrardan Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde olmak güzel bir şey. Her türlü desteğimizi de sağlayacağımıza emin olabilirsiniz.Yaklaşık 25 kişilik ekibimiz ile istifa ederek MHP'ye üye olduk" dedi.

"Kınden: Yeni bir güç, Yeni bir eneerji
Zafer Partisinden istifa ederek MHP'ye katılanlara teşekkür eden MHP Uşak Milletvekili Adayı Ayhan Kınden, "Milliyetçi Hareket Partisinin gönül seferberliğine katkı sağlamak amacıyla Zafer Partisi İl Başkanı ve Merkez İçe Başkanı ve ekibi aramıza katıldılar. Yeni bir güç yeni bir enerji kattınız.Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.