Uşak TV

UŞAK SPORTİF’E DÜZENLİ GELİR SAĞLAYACAĞIZ

Politika

UŞAK SPORTİF’E DÜZENLİ GELİR SAĞLAYACAĞIZ

Uşak AK Parti Belediye Başkan Adayı Nurullah Cahan, kenti Beko Basketbol Ligi’nde temsil eden Uşak Sportif Basketbol Takımı’nı antrenmanda izledi. Burada kulüp yöneticileriyle sohbet eden Cahan, “Basketbol takımı, Uşak’ın tanınması için çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Fakat takımın maddi desteğe ihtiyacı var. Belediyeyi kazanmamız durumunda, takıma düzenli gelir sağlayacak mecralar oluşturacağız. Çünkü taşıma suyuyla değirmen dönmez” dedi

AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Nurullah Cahan, kenti Beko Basketbol Ligi’nde temsil eden Uşak Sportif Basketbol Takımı’nı, Uşak AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım ile birlikte ziyaret etti. Kulüp Başkanı Serdar Sağıroğlu, yönetim kurulu üyeleri, Uşak Sportif Basketbol Takımı Koçu Ozan Bulkaz ve basketbolcularla sohbet eden Nurullah Cahan, sorunları dinledi. Kulüp Başkanı Serdar Sağıroğlu, takımın maddi anlamda sorunlar yaşadığını ve çözüm yolunda destek beklediklerini dile getirdi.

TAŞIMA SUYU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ

Uşak Sportif Basketbol Takımı’nın bu yıl ilk kez Beko Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye başladığını ve kentin tanıtımı için çok önemli olduğunu ifade etti. Sporun önemli bir tanıtım unsuru olduğunu dile getiren Nurullah Cahan, “Uşak Sportif Basketbol Takımı, kentin tanıtımı için çok ciddi bir fırsat. Maalesef takım şu anda sıkıntılar içinde. Maddi anlamda çözülmesi gereken öncelikli sorunlar var. Biz spora önem veriyoruz ve bu bağlamda takımın önünü açacak çalışmalar yapacağız. Taşıma suyu ile değirmen dönmez. Bizler belediyeyi kazanmamız durumunda, takıma düzenli gelir sağlayacak mecralar oluşturacağız” dedi.

SALON SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN ADIM ATTIK

Takımın salon sorununun çözümü için de ilk adımı attıklarını dile getiren Nurullah Cahan, “Takımın maçlarını yapacağı ve antrenmanlar için kullanacağı, elverişli bir salon yok. Şimdilik Uşak Üniversitesi’nin spor salonu kullanılıyor. Salon yapılması için Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, destek sözü verdi ve sadece yer bulmamızı istedi. Biz bu konuyu Uşak Belediye Meclisi’ne taşıdık. Belediye Meclisi’nde şu anda Atlı Rehabilitasyon ve Cirit Merkezi’nin bulunduğu bölgeye yakın bir arsanın bu konuda tahsisi konusu görüşüldü. Bizler AK Partili üyeler evet oyu verdik. Önümüzdeki dönemde kente 5 bin kişilik bir spor salonu inşa edilecek ve halkımızın maçlara katılma oranı da yükselecek. Bu sayede bilet gelirleri artacak” diye konuştu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.