Uşak TV

UŞAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER OLDU

Politika

Seçimlere az bir zaman kala siyasi partiler milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kuruluna teslim ettiler. 30 Civarında Milletvekili aday adayının olduğu AK Parti'de 

İsmail Güneş yerini korurken aday adayı bile olmayan il başkanı Av. Fahrettin Tuğrul 2. sıradan Milletvekili adayı oldu. 3. Sıraya ise kadın Kolları başkanı olan Av. Hilal Sabancı getirildi. Liste AK Parti'de büyük şaşkınlık yarattı. 

CHP'de ise Dr. Ali Karaoba 1. sıraya yerleşirken Özkan Yalım'a Millet ittifakı seçimi kazanırsa bakan yardımcılığı verileceği gelen bilgiler arasında. 

CHP de ikinci sıra İş İnsanı İsmet Akın yer alırken 3. sırada ise Eczacı Sevin Soyer yazgan yer aldı.

MHP de İse Liste'de daha önce açıklanmış birinci sırada İş İnsanı Ayhan Kınden 2. Sıra'da Emekli Albay Oğuz Çakmak 3. Sırada ise önceki dönem ocak başkanı M. Sait Dönmez yer almıştı. 

Milletvekili adaylarının belirlenmesi ile birlikte Siyasi partilerde seçim çalışmalarının tam larak başlaması bekleniyor

İYİ Parti'de geçtiğimiz belediye seçimlerinde Belediye başkan adayı lan ve z bir farkla Seçimi kaybeden Muhammet Gür liste başı ldu. İkinci sıra da Dr. Dalyan Özdemir 3. Sıra'da ise İş insanı Tlga Pirinçci yer alıyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.