Uşak TV

UŞAK MHP DE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI SAYISI 5 OLDU

Politika

MHP Uşak’ta belediye başkan aday adayı sayısı 5’e yükseldi.

Uşak MHP de Eğitimci Muhterem Erol ve Ülkü Ocakları Eski Genel Başkan Yardımcısı M. Fatih Erdoğan’ın da belediye başkan aday adaylığı başvurusu yapması ile birlikte aday adayı sayısı 5’e yükseldi.

Uşak’ın sevilen eğitimcilerinden Burak Sürücü Kurslarının sahibi Muhterem Erol dün itibari ile MHP Genel Merkezine Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunuz yaptı. Muhterem Erol adaylık konusunu uzun zamandır değerlendirdiğini ve partili arkadaşlarının da ısrarı ile aday adaylığı başvurusunu yaptığını söyledi.

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkan Yardımcısı ve MHP 3. Sıra Milletvekili adayı M. Fatih Erdoğan’da Belediye başkan aday adayı olarak müracaat etti. M. Fatih Erdoğan’ın da başvuruyu genel merkeze yaptığı bildirildi.

Uşak MHP de daha öncede Tuncay Akbulut, İsmail Yıldırım ve Av. Alpay Özgür belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Uşak MHP de son iki başvuru ile birlikte aday adayı sayısı 5 oldu.

MHP İl Teşkilatının ise kendi adaylarını çıkarmak yerine AK Parti ile ittifak yapılmasını savunduğu AK Partiden Mehmet Çakın ile ittifak yapılamayacağını bu nedenle onun Nurullah Cahan ile değiştirilmesini talep ettiği konuşuluyor.

Uşak’ta AK Parti ve MHP nin ittifak yapması pek mümkün görünmüyor. Çünkü ittifak isteyen MHP il yönetimi ve eski başkan Muhterem Kuruçay’ın Nurullah Cahan, Ali Rıza Çümen ve Fettahoğlu ekibi ile sıkı fıkı ilişkiler içinde olduğu yakından biliniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.