Uşak TV

UŞAK MHP'DE 5 BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI VAR

Politika

Uşak MHP beklenenin üzerinde bir performans göstererek seçimlere hazırlanıyor. Parti de 5 Belediye Başkan aday adayı var.

Yaklaşan yerel seçimlere sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısına partililer tarafından yoğun ilgi gösterildi. Beş aday adayının da hazır bulunduğu istişare toplantısına iki gün önce verilen 9 şehit için dualar edilerek başlandı. Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Ümit ARSLAN yaptığı açıklamada vatan uğruna şehit olan gazi kalan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum dedi.

Programa Uşak Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Balta, Uşak Ülkü Ocakları Başkanı Gürkan Uğrasız, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Başkanı Çağlar Tuna, KAÇEP Başkanı Gülcan Mavi, Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye başkan aday adayları İsmail Gündüz. Nükrettin Durmaz, Murat itil, Oğuz Çakmak, Sezer Ateş’in hazır bulunduğu toplantıda çok sayıda partili katılım sağladı.

Ümit ARSLAN Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanlığı olarak yaklaşan yerel seçimlere hazır olduklarını en fazla aday adayı başvurusunun Milliyetçi Hareket Partisi’ne yapıldığının altını çizerek partimize yoğun bir başvuru olmuştur, bu anlamda genel merkezimizin takdir edeceği adayla seçim çalışmalarımızı başlatacağız dedi.

Yerel seçimlerin en iddialı partisinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu belirten Ümit ARSLAN Uşak merkez başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde milliyetçi hareket kadroları seçim çalışmalarına hazırdır. Adaylar belli olur olmaz tüm kadrolarımızla sahaya inip çalışmalarımızın startını vereceğiz, ülkücü hareket mensupları cadde cadde, sokak sokak çalışmalar yapmak üzere hazırdır. Dedi.

MHP DE 5 BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI VAR.

Uşak MHP beklenenin üzerinde bir performans göstererek seçimlere hazırlanıyor. Parti de 5 Belediye Başkan aday adayı var.

Uşak MHP de en büyük sürpriz ise geçtiğimiz milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili aday adayı olan Sancak Şehirkurucusu başarılı iş insanı Müteahhit Sezer Ateş oldu. Uzun yıllar Avrupa’da yaşayan ve iş insanı milliyetçi kişiliği ile tanınıyordu. Sezer Ateş’in yanı sıra Mhp’de Mimar Nukrettin Durmaz, Emekli öğretmen İsmail Gündüz, Emekli Albay Oğuz Çakmak, Apart ve Düğün salonu işletmecisi Murat İtil de belediye başkan aday adayı oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.