Uşak TV

UŞAK CHP DE LİSTE DEPREMİ YAŞANIYOR!

Politika

CHP Uşak Teşkilatında liste depremi yaşanıyor.

HDP Eski İl Başkanının CHP den 4. Sıra Belediye Meclis üyesi yazıldığı iddiaları CHP yi karıştırdı. Üyelerin tepkisinden korkan İl Başkanı Nadi Sancar Listeyi basınla paylaşmazken ve açıklayamazken CHP den de tepkiler artmaya başladı. HDP eski İl Başkanının aday gösterilmesi halinde CHP ye oy vermeyeceklerini söyleyen CH pliler bu söylemlerini açık açık dillendirmeye başladılar.

CHP Uşak İl Teşkilatı Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi listelerini sır gibi saklarken tepkilerde artmaya devam ediyor.
Nadi Sancar listeyi kesinleştikten sonra basın ile paylaşacaklarını söylemekle yetindi.

Yorumlar (1)

M.Yalçın 5 Yıl Önce

Sözü edilen kişi HDP eski il başkanı falan değildir.Hangi aklı evvel uydurduysa halt etmiş.Kendisi bir yıl önceye kadar AKP üyesi iken bir süre önce HDP üyesi olmuş,üç ay kadar önce de HDP den istifa edip CHP ye katılmıştır.Şu an itibarı ile partimizle bir ilişkisi yoktur.İlgili kişi hiç bir zaman Uşak HDP il başkanlığı yapmamıştır.. Ayrıca Uşak'ta bulunan HDP liler Partinin genel davranışı gereği aday göstermedikleri yerlerde Cumhur ittifakını geriletmek için sandık başına gidecek ve demokrasi güçlerinin yanında yer alacaktır.Uşak HDP hiç bir zaman herhangi bir partiyle meclis üyeliği talebinde bulunmamıştır.Kişilere adaylardan özel teklifler geldi ise bu partiyi bağlamaz..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.