Uşak TV

UŞAK BELEDİYESİ NE KADAR BAŞARILI

Politika

Halk Belediye Başkanlarını na kadar başarılı buluyor.

 www.usak.tv olarak Belediye başkanlarının 2. Yılında düzenlediğimiz anketti sona erdirdik. Şimdi rakamlarla ve başkanların seçilirken aldıkları oy oranı ile karşılaştırarak sizlere anket sonuçlarını sunuyoruz.

 

Uşak Merkez:

2014 seçimlerinde Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan %43.3 oy alarak seçilmişti. Bu gün ki anket sonuçlarına göre Uşak Belediyesini Çok başarılı Bulanların oranı %25 Başarılı Bulanların oranı ise %7 Çalışmalar idare eder diyenler %7 ve Fikrim yok diyenler %2 lik oranı oluşturuyor.

Ankette fikrim yok ve İdare eder diyenlerin yarısını başarı olarak vererek değerlendirdiğimizde Uşak Belediyesinin başarı oranı %36.5 çıkıyor. Seçildiğindeki %43.3 oy oranı göz önüne alındığında Cahan’a destek verenlerin oranı %6, 8 civarında azalmış durumda. Ankette başarı oranı %43.3 ve ü

üzeri çıkmış olsaydı Başkan başarılı görünecekti.

Belediye Çalışmalarını Çok başarısız bulanların oranı %42 Başarısız bulanların oranı ise %18 Fikrim yok ve idare der diyenlerin yarısını başarısızlığa eklediğimizde çıkan sonu. %63.5 Uşak Belediyesi Başarısız bulunmuş. Burada şunu hemen belirtelim muhalefet başkanlara olumlu oy vermiyor. Örneğin Eski belediye Başkanı Ali Erdoğan ile ilgili o zaman yaptığımız ankette de Ali Erdoğan başarısız çıkmıştı. Yani Başarısız oylar muhalefeti yansıtıyor. Ama buna rağmen Nurullah Cahan Seçildiği günkü halk desteğini kaybetmiş durumda. Oyların da %6.8 lik bir azalma var.

Ancak hemen belirtelim bu yıl Uşak Belediyesi Özellikle yol ve çevre düzenlemesinde gözle görülür çok büyük çalışmalar yapıyor. Bu sezon bittiğinde Uşak Belediyesinin başarı oranı da artacaktır. Ancak hemen şunu da belirtelim Başkan Cahan ekip konusunda sıkıntılı ve vatandaşlar Cahan’a ulaşamamaktan şikâyetçi.







Yorumlar (2)

yaşar türk 8 Yıl Önce

sayın belediye başkanına ulaşmak zor hiç değilse belediye vatsap ihbar hattı olması lazım

Vatantaş 8 Yıl Önce

Başkan Cahan başarısız oldugu aşikar gözle görünür durumda yol yapmak la başarı olmaz Başkan Cahan ilk önce egolarını bi kenara bırakıp yandaşlarının sözünden cıkıp mazlumun ekmeği ile oynamaktan vazgeçsin

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.