Uşak TV

UŞAK AK PARTİ YENİ GENEL BAŞKAN ADAYINDAN MEMNUN

Politika

AK Parti Uşak İl Başkanı Kuş: "Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte, bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz"

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti'nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde genel başkan adayı gösterilmesine ilişkin, "Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte, bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz." dedi. 

Kuş, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, genel başkan değişikliğini bir bayrak yarışı olarak değerlendirdi. 

Sonuç ne olursa olsun "kutlu yürüyüşün" devam edeceğini vurgulayan Kuş, şunları kaydetti:

"Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Yeni seçilecek genel başkanımız ve başbakanımız aynı çalışmaları gayret ve basiretle sürdürecektir. Biz de bu değişimin ülkenin daha ileriye gitmesi noktasında güzel bir hareket olacağına inanıyoruz. AK Parti'nin genel başkanlığı ve başbakanlık son derece önemli ve kıymetli makamlardır. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleninde geçmiştir ve yeni tüm teşkilatlarla birlik içinde kongremizi yapacağız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerim. Seçilecek genel başkanımızla bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz." 

Toplantıya, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Belediye Başkan Vekili Hakan Uludağ, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, teşkilat başkanları ve partililer katıldı. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.