Uşak TV

UŞAK AK PARTİ'DE YENİ BAŞKAN MEHMET ÇAKIN GÖREVİ DEVİR ALDI

Politika

AK Parti Uşak İl Başkanlığında il Başkanı Servet Kuş'un görevden alınması ile atanan yeni il Başkanı Mehmet Çakın görevi teslim aldı. AK PArti İl Başkanlığında yapılan devir teslim törenine AK Parti Uşak Milletvekilleri Alim Tunç, Mehmet Altay, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İL Genel Meclisi Başkanı Eski İl Başkanı Servet Kuş, Merkez İlçe Başkanı Ali Kumaş, Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet MIllık, Eski Milletvekili Mustafa Çetin, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, Selçikler Belediye Başkanı Osman Çakar, Eski il başkanları ve partililer katıldılar. 
Devir teslim töreninde konuşan yönetciler bunun bir bayrak yarışı olduğunu dile getirerek eski başkana teşekkür ettiler yeni başkana ise başarılar dilediler. 
Törende söz alan Yeni İl Başkanı Mehmet Çakın ise: 
kongreye kadar eski yönetim ile çalışmaya devam edeceklerini belirterek "Bu günden itibaren 2019 yılında yapılacak olan seçimler için kongrelerde kendimizi yenileyerek gücümüze güç katarak çalışmalara başlayacağız. il ve ilçe kongrelerini mevcut yönetim kurulu üyeleri ile yapacağız. Her zamankinden daha çok birlik beraberlik ve samimiyete ihtiyacımız vardır. Gün ayrıştıma değil birlik ve beraberlik günüdür" dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.