Uşak TV

UŞAK AK PARTİ DE ŞOK İSTİFA

Politika

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser görevinden istifa etti.

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser görevinden istifa etti. Uşak belediyesindeki ve Belediye Şirketi UTAŞ’taki yolsuzluk iddialarının kamuoyu gündeminde olduğu, ile Ak Parti, İl Teşkilatındaki ortaklıkların konuşulduğu bir dönemde adı hiçbir yolsuzluk iddiasıyla anılmayan İlçe Başkanı turgay Eser bu akşam istifa etti. AK Parti binasında Karaman eski Milletvekili ve Uşak İl Koordinatörü Mevlüt Akgün’e istifasını veren Turgay Eser görevinden ayrıldı. Turgay Eser’den sonra ilçe yönetiminin tamamı da istifa etti.

AK Parti Merkez ilçe başkanı Turgay Eser ile İl Başkanı Servet Kuş arasında sürekli bir gerilim hakimdi. Belediye ve Milletvekillerinin de Turgay Eser’i yalnız bıraktığı biliniyordu.

Turgay Eserin istifasından sonra UTAŞ’tan maaşlı İl Başkanı Servet Kuş’unda gidip gitmeyeceği merakla bekleniyor.

MERKEZ İLÇENİN TAMAMI İSTİFA ETTİ

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı turgay Eser’in istifasından sonra 30 kişilik ilçe yönetiminin tamamı da istifa dilekçelerini verdi. 

Yorumlar (7)

nazmi 7 Yıl Önce

bravo turgay bey.sen hep böyle temiz kal.

neoplanc 7 Yıl Önce

Helal olsun başkanda doğru yolu buldu sonunda

hector 7 Yıl Önce

acaba bıraktırdılarmı. ankara ya çağırıp bitti mi dediler. 1 hafta önceden haberimiz vardı

vatandaş 7 Yıl Önce

turgay başkan helal olsun. temiz başladın temiz bıraktın.

eşmeli 7 Yıl Önce

eşme de deyönetim acilen değişmeli. bu yönetimle devam etmek intihardır. gerçi mevcut yönetiminde amacı budur. taban küstürülmüştür. her seçimde ülke menfeatleri gözetilerek oy verildi. ama sanki yönetimin başarısı gibi algılandı. ama yeter artık. bu yönetimle girilen ilk seçimde hezimet yaşanacaktır. demedi demeyin.

aslan 7 Yıl Önce

Buyuk baskan sen adam geldin adam gittin Allah senden razi olsun biz hep seni dogru ve durustlugunle bildik yolun bahtin acik olsun insAllah daha guzel yerlede olusun

Mustafa Tirpan 7 Yıl Önce

Hoş bir sada bıraktın senin kıymetini bilemediler

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.