Uşak TV

UŞAK AK PARTİ'DE ŞAİBELİ DELEGE SEÇİMİ BU PAZAR

Politika

Uşak AK Parti'de bir çok üyenin delege seçiminden haberi yok.

AK Parti de metal yorgunluğu atılacak diye başlanılan teşkilatlardaki yenilenmeler böyle giderse hayal kırıklığı ile sonuçlanacak. Kalemi kırılanların ve adları FETÖ iddanamelerinde, FETÖ cülerle anılanların ve rantcıların nasıl delege listesi hazırlayacağı merakla beklenirken üyelerin bile yarın yapılacak olan delege seçiminden haberleri yok. Her şeye mesaj atan, lüzumlu lüzumsuz yandaş medyaya haberler yaptıran AK Parti Uşak il teşkilatı her nedense ne mesaj attı nede haber yaptırdı. Delege üzerinde kontrolü kaybetmek istemeyen il yönetimi kendilerine yakın üyeleri telefonla arayarak "Yarın delege seçimi var gelin" diyerek davet ediyor. 
Delege seöim komisyonu başkanlığına daha önce Cemaat'e(FETÖ) himmet ve kurban toplayan Himmet Kahraman'ın getirilmesi tartışmalara neden olmuştu. 
23 Temmuz Pazar günü yapılacak olan merkez ilçe delege seçiminde iki listenin yarışması bekleniyor. Mevcut yönetim Beyaz liste ile delegeleri belirlemeye çalışırken muhaliflerin ise turkuaz liste ile delege seçimine katıldıkları belirtiliyor. Saat 09:00 da Parti binasında başlayacak olan delege seçiminde AK partili üyeler delegeleri belirleyecek. Bu arada bazı üyelerin AKBİS de olmasına rağmen listelerde olmadığı iddaları da gündemde. Anlaşılan o ki AK Parti Uşak'ta metal yorgunluğunu atacak gibi durmuyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.