Uşak TV

UŞAK AK PARTİ'DE BÜYÜK TEMİZLİK BAŞLIYOR

Politika

AK Parti Genel Merkezi Uşak'ta AK Partiyi Hz. Ömer Adaleti ile yönetebilecek başkan arıyor. İl Başkanından sonra sıra da belediye operasyonu var.

FETÖ'cü Ortağının Cezaevinden yazdığı mektup ile İl Başkanı Servet kuşun görevden alınmasından sonra AK Parti Uşak teşkilatında yeni il başkanını belirlemek için Hummalı bir çalışma var. Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ömer Ünal nezaretinde yeni il başkanını belirlemek için çalışmalar devam ediyor .İki gün Uşak'ta kalan Ömer Ünal yüzlerce kişi ile görüşerek yeni il başkanını belirlemek için çalıştı. Esnaf ve vatandaşlar ile de görüşen Ömer Ünal Uşak'ta Ak Parti'de ki sorunları belirlemeye çalıştı. Eski il başkanları, Belediye başkanları, Meclis üyeleri, eski merkez ilçe başkanları, Mahalle başkanları, Kadın Kolları Başkanları ile Parti'nin her kademesindeki insanla görüşen Ömer Ünal Uşak'taki çalışmalarını bir rapor halinde Genel merkeze sunacak.
İl başkan adayları ile de tek tek görüşen Ömer Ünal özellikle belediye ile ilgili şikayetleri de not aldı. Uşak'ta Hz. Ömer adaleti ile görev yapabilecek bir il başkanı aradıklarını belirten Ömer Ünal ince eleyip sık dokuyor.
Uşak AK Parti'deki sorunlarla ilgili ve Uşak Belediyesindeki olaylar ile ilgili sitemiz sahibi Kazım Şen'i de davet eden Ömer Ünal yaklaşık yarım saat bilgi aldı.
Görüşme ile ilgili koınuşan Kazım Şen: 
"Ne biliyorsak anlattım. Uşak'ta AK Partinin nasıl rant ve yolsuzluk çamuruna batırıldığını, Uşak Belediyesindeki yolsuzluukları, UTAŞ'ta ki yoılsuzlukları,Rant vurgunlarını tek tek anlattım. Uşak Belediyesini gerçekte Menzilin ve Ali Rıza Çümen'in yönettiğini, Mustafa Eğitmenin Personel Daire Başkanı gibi çalıştığını, FETÖ'cülere nasıl paralar aktarıldığını, AK parti'deki şirketi her şeyi anlattım. İhalelerde dönen dolapları da tek tek anlattım ve tüm bunların belgelerini dosya halinde Sayın cumhur Başkanımıza ulaştırılmak üzere teslim edeceğim. 
Uşak'ta yoılsuzluk ve usulsüzlüklerin bitirilmesi Uşak Belediyesinde yapılacak olan temizlik ile mümkün olur. Nurullah Cahan ve ekibi gitmeden il başkanı kimi yaparsanız yapın başarılı olamayacaktır. Uşak Belediyesinde yüzyılın yolsuzluğu yaşanıyor. Uşak Belediyesi Batırılıyor. Borç 200 Milyon'a yaklaştı. Bundan sonra Uşak'ta belediye başkanı kim olursa olsun görev süresi borç ödemek ile geçer. Bir liralık işi 5 liraya mal ederseniz iş yapmış olmazsanız. 
Ben şunu iyi anladım Genel Merkez İl teşkilatından sonra Belediye ye de el atmış durumda. Herkes rahat olsun kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak. Çeteler halk ettikleri cezaları görecekler. Ben bunu anladım ve bu defa Genel Merkez'in işi sıkı tuttuğunu gördüm. Sayın Cumhurbaşkanımız FETÖ'nün boşalttığüı alanı başka cemaatlerin doldurmasına da izin vermeyecektir ben buna inanıyorum" dedi. 

Yorumlar (1)

Ayşe 7 Yıl Önce

Makamlar gelip gecicidir önemli olan insanlık.uşak halkı hancı onlar yolcu koltuğa oturupta astığîm astık kestiğim kestik dersen hiç kusura bakma mehter marşıyla gelir izmir marşıyla gidersiniz.ne diyo cumhurbaşkanımîz makamlarını kötûye kullananlar hiç kusura bakmasın geldikleri gibi giderler

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.