Uşak TV

UŞAK AK PARTİ BELEDİYE VE İL GENEL MECLİSİ ÜYE ADAYLARININ LİSTESİ

Politika

AK Parti Uşak İl Teşkilatı 31 Mart 2019 Pazar günü seçime katılacak belediye başkan adayları,Belediye Meclis üyesi adayları ve İl Genel Meclisi adaylarının listesini  İl Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etti.

AK Parti Uşak AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayer, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Mıllık ve Gençlik kolları Başkanı Enes kale ile birlikte, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerdeki listeleri, İl Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etti. Adliye önünde bir basın açıklaması yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, belediye ve il genel meclisinde görev alacak isimlerin liyakat esasına göre toplumda karşılık bulmuş her daldan insanlardan oluştuğunu söyledi. Yerel seçimlerde hedeflerinin Uşak merkez ilçe ve beldelerin tamamında belediyeleri almak için çalıştıklarını ve başarılı olacaklarına inandıklarını belirten Fahrettin Tuğrul: “Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşkilatlara liyakat ve eğitim konularında hassasiyet göstermelerini istediğini söyledi. İmarından çevreye kadar toplumun her kesimini bilen ve aynı zamanda belediyecilik noktasında da tecrübe sahibi isimleri belirledik. Belediye ve İl Genel Meclisleri listelerinde liyakati esas alarak hareket ettik. Tüm aday arkadaşlarımıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Belediye Meclisi 

Tam ve Sıralı liste

Kontenjan:
Osman Zeki İŞMAN
Savaş ACAR
Kazım KUŞÇU

Mehmet Gün Mustafa Yıldız İlknur Ertuğrul Emre Hazar Hikmet Kahraman Kemal Solakhan Zeynep Ceylaner Altan Tufan Osman Tekbaş İbrahim Türksoy Turgut Özçelik Züleya Yıldırım Gökhan Yalçın Yusuf Akcan Mehmet Keskin İsmail Aktay Özgür Tosun İbrahim Uyar Hilal Sabancı Olcay Akbaba Galip Mıllık Said Damar Yasemin Demir Muzaffer Okan Önder Keser Alptekin Erik Ramazan Özkan Ünsal Özkır

Ak Parti İl Genel Meclisi

1.Mehmet ASLAN

2.Ali IŞIK

3. Nuri DEMİR

4. Ümit HORZUM 

5- Mehmet Çamcı

6- Tevfik ÖZdemir

7 YAhya Büyükdurna

Yorumlar (2)

LEVENT AYTAÇ 5 Yıl Önce

SÜPER KADRO..BAŞARILAR DİLERİM..DURMAK YOK YOLA DEVAM..SELAMLAR.

ali 5 Yıl Önce

hani bana hani bana :((

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.