Uşak TV

UŞAK AK PARTİ ATAPARK'TA SKM AÇILIŞI YAPTI

Politika

AK Parti Uşak teşkilatı yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın ve beraberindekiler her gün yüzlerce esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Uşak Teşkilatı Seçim çalışmalarını koordine etmek ve vatandaşlar ile iyi diyalog kurabilmek için Atapark da Seçim Koordinasyon merkezi açtı.

Atapark seçim koordinasyon merkezinin açılışına AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Ak Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

SKM açılışı önceden planlandığı için Banaz da ki şehit haberinden dolayı buruk geçti ve basit bir açılış yapıldı. AK Parti İl Başkanı Av. Fahrettin Tuğrul açılış konuşmasına Banaz’da şehit olan Polis Memuru Mehmet Aksoy’a Allah’tan rahmet kederli ailesi ve emniyet camiasına başsağlığı dileyerek başladı. Tuğrul yerel seçimler için çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirterek Atapark civarında açmış oldukları SKM ile bu bölgede ki çalışmaları koordine edeceklerini söyledi.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Milletvekili İsmail Güneş ise AK Parti olarak Uşak’a çok şeyleri kazandırdıklarını kazandırmaya da devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın ise yaptığı konuşma da: “AK Parti teşkilatımız 31 Martta ki seçimler için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Bizlerde Uşak’ımızın geleceği için yapmayı planladığımız projeleri vatandaşlar ile bir araya gelip paylaşıyoruz. Halkımız bu memlekete en iyi kimlerin hizmet edebileceğini ve projelerini kimin hayata geçirebileceğini çok iyi bir şekilde görüyor. Halkımız bizlere çok büyük teveccüh gösteriyor. Allah izin verirse 31 martta bundan önce olduğu gibi Uşak’ta AK parti mührünü vuracağımızdan tereddüdümüz yoktur. Açmış Olduğumuz SKM de Uşaklılara yapacağımız hizmetleri en güzel bir şekilde anlatacağız. Burası bir buluşma noktası olacaktır” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.