Uşak TV

ULUBEY BAŞKANI BAŞARILI BULDU MU?

Politika

Ulubey Belediyesinin çalışmalarını halk nasıl buluyor, Başkanı başarılı buluyor mu?

 www.usak.tv olarak Belediye başkanlarının 2. Yılında düzenlediğimiz anketti sona erdirdik. Şimdi rakamlarla ve başkanların seçilirken aldıkları oy oranı ile karşılaştırarak sizlere anket sonuçlarını sunuyoruz.  

ULUBEY

2014 seçimlerinde Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada %52,9 oy alarak seçilmişti. Bu gün ki anket sonuçlarına göre Ulubey Belediyesini Çok başarılı Bulanların oranı %32 Başarılı Bulanların oranı ise %15 Çalışmalar idare eder diyenler %9 ve Fikrim yok diyenler %14 lük oranı oluşturuyor.

Ankette fikrim yok ve İdare eder diyenlerin yarısını başarı olarak vererek değerlendirdiğimizde Ulubey Belediyesinin başarı oranı %58 çıkıyor. Seçildiğindeki %52,9 oy oranı göz önüne alındığında ADA’ya destek verenlerin oranı %5 civarında artmış durumda.

Ulubey Belediyesinin Çalışmalarını Çok başarısız bulanların oranı %17 Başarısız bulanların oranı ise %13 Fikrim yok ve idare eder diyenlerin yarısını başarısızlığa eklediğimizde çıkan sonuç. %42 Ulubey Belediyesini Başarısız bulunmuş. Burada şunu hemen belirtelim muhalefet başkanlara olumlu oy vermiyor. Yani Başarısız oylar muhalefeti yansıtıyor. Ama buna rağmen Ali Rıza ADA Seçildiği günkü halk desteğini çok fazlasıyla artırmış durumda.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.