Uşak TV

TEK ÇÖZÜM RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR DEDİ

Politika

Yegane çözüm, ümmetin bir araya gelerek zulme ve işgale engel olmasıdır

Ak Parti Uşak Milletvekili aday adayı Ozan Akın "Bugün İslam'ın ilk kıblesi Kudüs İsrail tarafından barbarca bir işgal ile karşı karşıyadır. İnsanlığı, vicdanı, ahlakı, uluslararası hukuku görmezden gelerek hiçe sayan bu gözü dönmüş terör devleti Kudüs'ü işgalci bir topluluğa teslim etmek için tam bir vahşetle saldırılarda bulunmaktadır.. Mübarek Ramazan-ı şerife girdiğimiz bugün Filistin topraklarında yüreğinde iman ve cesaretinden başka bir şey olmayan onlarca masum insan, bütün dünyanın gözü önünde hunharca katledilmiştir. Barış, güvenlik ve umuda kastedenler de sebep oldukları kaosun içinde boğulmaya mahkumdur" dedi.

Ozan Akın, "Hiçbir zorbalık Filistin'in, Gazze'nin ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüne engel olamayacaktır.Bu güne kadar bütün zalimler kendi yaktıkları ateşin kurbanı olmuştur ve tarih nice zalim ve zorbanın helak oluşuna şahittir. Bugün Kudüs'te huzur, barış, güvenlik ve umuda kastedenler de sebep oldukları kanın ve vahşetin içinde boğulmaya mahkûmdur"

"Yegane çözüm, ümmetin bir araya gelerek zulme ve işgale engel olmasıdır"

Filistin ve Kudüs için yegane çözüm "ümmetin bir araya gelip zulme ve işgale engel olmasıdır" diyerek sözlerine devam eden Ak Parti Uşak Milletvekili aday adayı Ozan Akın, "Filistin'i işgal edenler, dünyayı savaş ve kargaşaya sürükleyenler hiç bir manevi ve insani değeri umursamadığı artık kesinleşmiştir. Bu noktada yegâne çözüm, milletimizin ve tüm İslam aleminin bununla birlikte ümmetin yegane temsilcisi olan Cumhurbaşkanımızın etrafında birleşerek, zulme ve işgale engel olmasıdır. Kaldı ki bugün Kudüs'te masum insanları katleden zalimler, ümmetin dağınıklığından cesaret almaktadırlar. Bu birliği ancak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sağlayabilir. Zorlukları hep beraber aşmanın çarelerini arayalım. Beraberliğimizi zedeleyen ve gücümüzü zayıflatan fitnelere fırsat vermeyelim. Coğrafyamızı kan ve gözyaşı diyarına çeviren zalimlere hep birlikte engel olalım" dedi.

"Kudüs ilelebet Filistin'in başkentidir"

Akın, "Sonuç olarak Kudüs, ilelebet Filistin'in başkentidir ve öyle kalacaktır. İktidarımız ve aziz milletimiz her zaman mazlum Filistin halkının yanındadır ve onlara her türlü desteği vermeye devam edecektir" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.