Uşak TV

TAKİP VE TAKLİT EDİLEN ADAY KİM?

Politika

TAKİP VE TAKLİT EDİLEN ADAY KİM?

29 Mart 2014 te yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça partilerin ve aday adaylarının da yapmış oldukları siyasal seçim kampanyaları da oldukça renkli ve tatlı bir rekabet içinde geçiyor.

Özellikle Uşak 'ta yapılan siyasal iletişim kampanyalarında AK PARTİ adayları yapmış oldukları kampanyalarla adından sıkça söz ettiriyor.Yapılan kampanyalar çeşitli kitle iletişim araçlarıyla seçmene duyurulurken AK PARTİ Aday adaylarından Nurullah Cahan'ın yapmış olduğu çalışmalar adete takip ve taklit ediliyor.

Kurban bayramı öncesi adaylığını açıklayan Uşak Belediye meclisi AKPARTİ Grup Başkanı Avukat Nurullah Cahan seçim startını da aynı gün vererek hummalı bir çalışma içerisine girdi.

Aday adaylığını açıkladığı salonda daha önceden hazırlatmış olduğu filmle adeta hayat hikayesini beyaz perdeye dökercesine izleyenlerle buluşturan Nurullah Cahan daha sonra açık hava mecralarında yayınlamış olduğu görsellerle de diğer aday adaylarına örnek oldu.Özellikle bilbord çalışmalarında kullanmış olduğu sloganlar ve sloganlarla uyumlu fotoğraflar Nurullah Cahan hakkında iyi bir intiba oluşmasını sağlarken diğer aday adaylarını da adeta kamçıladı.

Yaptığı siyasal iletişim kampanyasında dersine iyi çalıştığı gözlemlenen Nurullah Cahan seçmenin medya tüketim alışkanlıklarını göz önüne alarak bütün hedef kitleye ulaşmanın hesabını iyi yapmışa benziyor. Zira TV programları, gazete ve açık havada gayet etkin olan Nurullah Cahan ; Uşak Radyolarında yayınlattığı radyo reklamları ve düzenli periyotlarla dağıttırdığı el ilanlarıyla da kampanyasını devam etCahan'ın yapmış olduğu kampanyayı yakinen takip eden diğer aday adayları adeta yapılan bütün çalışmaları taklit ederek çalışmalarını devam ettirirlerken, Özellikle çekilen videolar yine afiş ve bilbord çalışmalarındaki aynılık Nurullah Cahan' ın seçim kampanyası boyunca hep bir adım önde olduğunu gösterdi.

Yine yapmış olduğu prodüksiyon çalışmalarıyla da seçmene ulaşan Cahan; gerek haber sitelerinde gerekse video paylaşım sitelerinde etkin bir çalışma yürüttü. Youtube de yayınlamış olduğu video Uşak İçinde en fazla izlenen ikinci video olarak dikkatleri üzerine çekti

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan ve adaylar içerisinde en fazla takipçisi ve beğenilme oranına sahip aday olarak dikkat çeken Nurullah Cahan seçimlere ve kampanyalara da kalite ve standart getirmiş oldu.

Belediyeciliğin ekip işi olduğunu katıldığı bütün programlarda üstüne basa basa vurgulayan Nurullah Cahan, belli ki siyasal iletişim kampanyasını da uzman bir ekiple yürütmekte… 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.