Uşak TV

SİVASLI'DA HAYIR AFİŞLERİ İNDİRİLDİ

Politika

Uşak'ta yaşanan ak PArti CHP Afiş Krizinden sonra bir yenisi Sivaslı'da yaşandı.

Sivaslı belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl'ün astığı Hayı mesajı içeren afiş İlçe Seçim kurulu Kararı ile kaldırılmak istendi. Buınun üzerine toplanan CHP liler afişi kendileri indirdi.
Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl yaptığı konuşmada:
"Önümüzdeki günlerde yapılacak anayasa referandumunda bizler Sivaslı Belediyesi olarak referandumla ilgili bir mesaj vermek istedik. Maalesef hazırlamış olduğumuz bilbordlara Ak Parti Sivaslı İlçe Başkanlığının itirazıyla iktidar yanlısı hukukunda kararıyla bu bilbordların indirilmesi kararı çıktı. Bizde hukukun aldığı karara uyduk ve polis eşliğinde değil kendi imkanlarımızla indiriyoruz. Türkiye'nin gelmiş olduğu nokta Hayırı kabul edemeyen insanlar EVeri her yere astıkları halde ceberrut anlayışlarını her tarafta baskı unsuru olarak yayıyorlar. Allah bunların belasını versin. Bizim düşüncemize bizim tavrımıza saygı göstermeyen zihniyetin önümüze koyduğu bu anayasaya HAYIR diyoruz" dedi. 
İl Başkanı Ali Karaoba ise Uşak'ta ve çevre ilçelerde yaşadıklarını dile getirerek önceki gün Uşak'ta yaşanan bilbord krizine değindi. Yasaların ve hukukun üstünlüğüne inandıklarını ancak hukukunda siyasete malzeme haline getirilerek baskı kurulduğunu belirten Ali Karaoba yaşananları demokrasiyle bağdaştıramadığı tamamen bir hukuksuzluk üzerine kurulmak istenen bu yeni anayasa referandumunda oylarının HAYIR olacağını belirterek, hukuksal mücadelelerinin devam edeceğini söyledi. Biz her alanda diktatörlüğe tek adam rejimine Hayır demeye devam edeceğiz diyerek sözlerine devam eden CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba daha yeni anayasa taslağı oylanmadan şimdiden baskı ve zulümle kendileri dışında başka bir görüşe sahip olanların düşüncelerine tahammül edemeyen ve Evetin gerekçelerini açıklayamayanların Hayır propagandalarını durdurmaya çalıştıklarını belirtti. 












Yorumlar (1)

HAS UŞAKLI 7 Yıl Önce

uşaklı olarak kararımız net ve açık hayırrrrrrrrrrrrr

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.