Uşak TV

SERVET KUŞ: TERÖR BİTECEK, EKONOMİK İSTİKRAR SAĞLANACAK

Politika

1 Kasım seçimleri öncesi köy, mahalle ve ev toplantılarına ağırlık verdiklerini söyleyen AK Parti Uşak İl Başkan Vekili Servet Kuş, Büyük Türkiye davasına gönül veren AK kadrolar olduğu müddetçe, milletimizin umudu asla tükenmez” dedi

1 Kasım seçimleri öncesi köy, mahalle ve ev toplantılarına ağırlık verdiklerini söyleyen AK Parti Uşak İl Başkan Vekili Servet Kuş, “Yaptığımız her görüşmede ekonomik istikrarın sağlanması ve bölücü terörün bitmesi gündeme geliyor. Hükümetimiz bu noktada üzerine düşeni yapmaktadır. Büyük Türkiye davasına gönül veren AK kadrolar olduğu müddetçe, milletimizin umudu asla tükenmez” dedi

AK Parti Uşak İl Başkan Vekili Servet Kuş, partisinin 1 Kasım seçimleri öncesi genel ve yerel anlamda sıkı bir çalışma temposu ile hareket ettiğini söyledi. Kent merkezi, ilçeler, köy ve mahallelerde geniş katılımlı toplantılar yaptıklarını kaydeden Servet Kuş, “1 Kasım genel seçimleri, büyük düşünen ve büyük hedefleri olan Türkiyemiz için çok önemli. Yeniden istikrarın sağlanması ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunların son bulması için ulaşabildiğimiz herkese gidiyoruz. AK gönüllüler, ülkemizin aydınlık geleceği için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor” dedi.

Milletvekili adayları, ilçe, gençlik ve kadın kolları üyelerinin yanı sıra mahalle ve köy teşkilatlarının seçim hazırlıklarında aktif rol oynadığını anlatan Servet Kuş, “Her akşam mahalle, kahve, ev ve köy ziyaretlerimiz oluyor. Halkımızla ülkemizdeki gelinen noktayı ve çözüm yollarını paylaşıyoruz. Yaptığımız görüşmelerin hemen hepsinde istikrar ve terör sorununun çözümü öncelikli konu olarak karşımıza çıkıyor. Hükümetimiz ve devletimiz şu anda bölücü terör örgütünün kökünü kazıma noktasına geldi. İnşallah kısa süre içinde ülkemizin üzerinde hain emelleri bulunan bölücü terörün yok olduğunu göreceğiz. İstikrar noktasında da halkımızın içi rahat olsun. 13 yıldır ülkemiz ve ilimiz için çalışan ve ekonomik anlamda istikrarı sağlayan, ehil bir AK Parti var. Büyük Türkiye davasına gönül veren AK kadrolar olduğu müddetçe, milletimizin umudu asla tükenmez” diye konuştu. 

Partisinin seçim beyannamesini 4 Ekim´de kamuoyuna duyuracağını söyleyen Servet Kuş, “Seçim beyannamemizde emekli, işçi, kadın ve gençlere yönelik çok önemli düzenlemeler olacak. Bu hafta sonu Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanacak olan seçim beyannamemiz ile halkımızın çözüm bekleyen sorunlarına bulduğumuz çareler, daha net anlaşılacak” ifadesini kullandı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.