Uşak TV

SAADET PARTİSİ SEÇİM STARRTINI VERDİ

Politika

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi İbrahim Dağgezen Uşak’ın sorunlarına hakim olduklarını ve bu sorunları çözmek için göreve talip olduklarını söyledi

Saadet Partisinde İl Başkanı Hüseyin Çakmak ile birlikte sabah kahvaltısında bir araya gelen İbrahim Dağgezen Uşaklıların kendisini seçtikleri takdirde tüm Uşak’ın belediye başkanı olacağını ve partizanlık yapmayacaklarını söyledi.

Uşak’ta Çevre temizliğin vasatın altında olduğunu söyleyen Dağgezen “Uşak!ta trafik özellikle iş çıkışları felç. Her mahallenin sıkıntısı farklı. Her mahalleye göre proje ve çözüm üreteceğiz. Geçmişi 50 yıla dayanan siyasi bir hareketiz. Hz. Ömer adaleti ile hizmet edeceğiz. Devraldığımız belediyelerde yapılan projeler günü kurtarma adına yapılmış projeler değildir. En az 50 yıl sonrasına kadar hizmet edebilecek projelerdir” dedi.

Basın toplantısı sonrası İl Başkanı Hüseyin Çakmak İbrahim Dağgezen’in saadet Partisi rozetini çıkararak yerine Türk Bayrağı rozeti taktı ve tüm Uşak halkının başkanı olacaklarını söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.