Uşak TV

ÖZEKİN: KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ HERKESE AÇIK OLACAK

Politika

EYÜP GÖKHAN ÖZEKİN İNSANIMIZA BİR TELEFON KADAR YAKIN OLACAĞIZ DEDİ.

AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Eyüp Gökhan Özekin, kentteki ilçe, mahalle, köy ve belde ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay ve Hüseyin Keskin ile birlikte, hükümetin 13 yıldır kent için yaptığı çalışmaları ve yeni dönemdeki projelerini halka anlattıklarını söyleyen Eyüp Gökhan Özekin, göreve geldiğinde vatandaşın talep ve beklentilerini çözmek için ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi. Uşak’ın önemli projelerinin takipçisi olacağını ifade eden Eyüp Gökhan Özekin, “Ziyaretlerimiz rutin bir şekilde sürecek ve insanlarımız bir telefonla bize rahatlıkla ulaşabilecek. Bu noktada kapımız ve gönlümüz, bize oy veren ve vermeyen herkese 24 saat açık olacak” dedi.

EYÜP GÖKHAN ÖZEKİN, VATANDAŞIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

AK Parti Uşak Milletvekili adayı Eyüp Gökhan Özekin, milletvekili adayları Mehmet Altay ve Hüseyin Keskin, İl Başkanı Basri Yıldırım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 25’inci dönem milletvekili aday adayları ve partililerle esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe, köy, mahalle ve belde ziyaretlerinin devam ettiğini ifade eden Eyüp Gökhan Özekin, hemen hemen her gün en az 2 ev toplantısı yaptıklarını kaydetti. Yapılan toplantılarda hükümetin şimdiye kadar kent ve ülke adına yaptığı çalışmaları anlattıklarını dile getiren Özekin, “Ziyaretler sayesinde halkımızın talep ve beklentilerini dinliyoruz. Atığımız her adım, yeni dönemde ortaya koyacağımız çalışmaları şekillendiriyor. Göreve geldiğimizde vatandaşımızın çözülmesini istediği konuları, tek tek masaya yatıracağız. Allah’ın bize verdiği güç ve vatandaşımızın bize duyduğu güveni, halkımızın yararına kullanacağız. Bu noktada bize çalışmalarımızda ışık tutan halkımızın dertleriyle dertlenecek ve sevinçlerine de ortak olacağız” dedi.

İNSANIMIZA BİR TELEFON KADAR YAKINDAYIZ

AK Parti’nin toplumun her kesiminin sorunlarına çözüm arayan bir siyasi iktidar olduğunu ve bu nedenle 13 yıldır ülkeye hizmet ettiğini söyleyen Eyüp Gökhan Özekin, “Göreve geldiğimizde, halkımız, kamu kurumları, sivil toplum ve toplumun her katmanıyla oluşturduğumuz bu sıcak ortam devam edecek. Ziyaretlerimiz rutin bir şekilde sürecek ve insanlarımız bir telefonla bize rahatlıkla ulaşabilecek. Bu noktada kapımız ve gönlümüz, bize oy veren ve vermeyen herkese 24 saat açık olacak” diye konuştu. Kentteki yerel yönetimlerle uyumlu hareket edeceklerini bildiren Eyüp Gökhan Özekin, “İlimizin çözülmek üzere olan ve çözüm bekleyen konuları var. Kentteki yerel yönetimle irtibatımız kopmayacak ve ilimizin menfaatleri için üzerimize ne düşüyorsa seve seve yapacağız” ifadesini kullandı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.