Uşak TV

ÖDP İL BAŞKANI TARİH, MATEMATİK VE HADDİNİ BİLMİYOR

Politika

MHP Uşak İl Başkanı Muhterem Kuruçay önceki gün meydana gelen olayla ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

Muhterem Kuruçay yaptığı açıklamada ÖDP İl Başkanı Mahmut Uludağ’ın tahrik edici açıklamalarda bulunduğunu Uludağ’ın, tarih, matematik ve haddini bilmediğini söyledi.

Muhterem Kuruçay açıklamasında:

Geçtiğimiz günlerde Uşak ilimizde TBMM başkanının yaptığı, laiklik yeni anayasa da olmamalı, şeklindeki talihsiz açıklamasından dolayı sayın genel başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ tarafından gerekli olan ilk tepki gösterilmiş, anayasamızdan laiklik ilkesinin kaldırılamayacağı, bizzat kendisi tarafından açıklanmıştır. Milliyetçi Hareket Partisinin, cumhuriyetimizin temel ilkelerinin olmazsa olmazı olduğu, Türk Milleti tarafından gayet iyi bilinmektedir.

Sosyalist, Marksist, Leninist kökü dışarda olan düşüncenin ürünü olan, Türkiye Cumhuriyetinin bütün değerleriyle problemi olan, siyasal bölücülerin ve kendisini Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün savunucusu olduğunu iddia eden, fakat Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün fikirleriyle uzaktan yakından alakası olmayan, Atatürkçü Düşünce Derneğinin de beraberinde bulunduğu bir grubun, TBMM başkanının yapmış olduğu açıklamayı sözde protesto etmek amacıyla, protesto eylem alanına giderken, malum grup tarafından eylem alanı üzerindeki bir mekanda, oturmakta olan arkadaşlarımıza küfür ve hakaretler yağdırarak, sopalar gösterilerek orada bulunan birkaç arkadaşımız ve vatandaşlarımız tahrik edilmiştir. Malum grubun geçmişten bugüne kadar bu tür tahrik edici provokatif eylemler konusunda, sabıkaları çok kabarık olduğu herkesçe malumdur. Asıl komik olan ise sözde protesto eden bu grup ile protesto edilen AKP Hükümetinin ortak amaçları Türkiye Cumhuriyetinin temel ilkelerini yıkmak olduğu Türk Milletinin malumdur.

Bu yaşanan üzücü olayın üzerine, ÖDP il başkanının yapmış olduğu basın açıklamasında 12Eylül 1980 tarihinden önce yaşanan, olaylardan bahsetmesi ve "1 devrimciye 5 faşist" ifadesini kullanması kendisinin tarih bilincinden ve matematik biliminden ne kadar uzak olduğunu göstermektir. Tarih bilinci olmuş olsaydı Ülkücü Hareketin faşizmin karşısında vermiş olduğu mücadeleyi gayet iyi bilirdi. Matematiğinin ne kadar kötü olduğu ise 1 ile 5'i, 5 ile 1'i karıştırmasından anlaşılmaktadır. Ülkücü Hareket eğitim ve öğretime vermiş olduğu önemden dolayı, ÖDP il başkanına tarih ve matematik dersi verme konusunda, eğer istekli ve arzulu olursa üzerine düşeni yapacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

 

Yorumlar (1)

:)))))) 8 Yıl Önce

adımı bile yazmaktan utandım valla..bu adam nasıl il başkanı,nasıl bir açıklamadır bu ya...solculardan hep geriden geliyorduk şimdi iyice geriye düştük.ya sağduyu çağrısı yaparsın ya da rest çeker hodri meydan dersin.ayrıca bahçelinin elemanları matematik hesabını iyi bilir :)))

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.