Uşak TV

NURULLAH CAHAN: MEGA PROJELERLE YENİ BİR UŞAK

Politika

NURULLAH CAHAN: MEGA PROJELERLE YENİ BİR UŞAK

AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Nurullah Cahan, gazetecilere yaptığı açıklamada “Yep yeni bir Uşak için canla başla çalışacağız” dedi. Gazetecilerle basın kahvaltısında buluşan Nurullah Cahan, “2001’de kurulan ve kurulduktan bir yıl sonra ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ anlayışıyla iktidara gelen AK Parti Hükümeti, yerelde ve genelde kalkınmayı baz alan siyaset anlayışıyla hep dimdik ayakta kalmasını bildi. 30 Mart 2014 seçimleri için aday adaylığımızı açıkladık ve partimiz bu önemli görevi bize verdi. Şu anda AK Parti’nin Uşak Belediye Başkan Adayı olarak siz değerli basın mensuplarıyla bir araya gelmekten büyük kıvanç duyuyorum. Adaylığımız açıklandığı zaman Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile kısa bir toplantı yapma imkanımız oldu. İzmir’de yaptığımız görüşmede Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a canla başla çalışarak Uşak halkını beklediği ve arzuladığı belediyecilik anlayışı ile buluşturacağımızı ifade ettik. Şu ana kadar da aralıksız olarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Her gün sivil toplum örgütlerini, mahallelerimizi, esnafımızı, işçimizi, memurumuzu ve toplumun her kesimini ziyaret ediyoruz” dedi.
YEP YENİ BİR UŞAK OLUŞACAK
“Gerek aday adaylığı ve gerekse adaylığımız açıklandıktan sonra belli başlı projelerimizi halkla paylaştık” diyen Nurullah Cahan, şöyle devam etti: “Uşak halkının teveccüh göstermesi durumunda kentimizde büyük bir hizmet seferberliği başlatacağız. Halka hizmet Hakka hizmet anlayışından taviz vermeyeceğiz ve ilk iş olarak kent park projesini hayata geçirmek için kolları sıvayacağız. Kent Park, yıllardır kabuğunu kırmak için gayret eden Uşak’ın vizyonunu değiştirecek. Çünkü kent park, salt betonarme yapıları içeren bir çalışma olmayacak. İnsanlarımıza nefes alma alanları kazandıracak. En önemlisi tarihten motifleri içinde barındıracak. Çünkü hummalı bir çalışma sonucu oluşturduğumuz bu projede dünyanın değişik ülkelerinden motifler var. Ayrıca Osmanlı ve Selçuklu dönemini yansıtan alanlara da yer veren kent park, 7’den 70’e herkesin uğrak noktası haline gelecek. Proje otopark sorununu en alt seviyelere indireceği gibi, trafik sorununa da önemli oranda çözüm oluşturacak.” Yep yeni bir Uşak için canla başla çalışacaklarının altını çizen Nurullah Cahan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kent park projemizle sadece bir caddeye sıkışıp kalan Uşak’ın makus kaderini de yenmiş olacağız. İsmetpaşa Caddesi’ndeki trafik sıkışıklığı bitecek ve esnafımızın maddi anlamda gelir sağlayacağı yeni alanlar da kendiliğinden oluşacak. Kent Park projesini uygulayacağımız sahada okullarımız var. Maalesef okul binalarının çoğu eski yapı. Kent parkın kurulmasıyla okullarımızı daha ferah ve gürültüden uzak bir kampusa taşıyacağız. Okullarımızın taşındığı yeni bölgede yeme-içme, giyim ve temel ihtiyaçları sağlayan iş kollarında faaliyet gösteren esnafımız kümelenecek. Böylece daha fazla insanımıza iş ve ekmek kapısı açılmış olacak. Kent Park, bu yönüyle eğitim ve ekonomiye artı değer katacak. Bizler bu projeyi çok önemsiyoruz. Ve yep yeni bir Uşak için Kent Parkı olmazsa olmazlarımızın arasına aldık”.
ALANINDA RÜŞTÜNÜ İSPAT EDEN İSİMLERDEN OLUŞAN İYİ BİR EKİPLE ÇALIŞACAĞIZ….
“İlerleyen günlerde diğer projelerimizi tek tek halkımıza siz değerli basın mensupları aracılığıyla anlatacağız” ifadesini kullanan Nurullah Cahan, sözlerini şöyle devam ettirdi: “Bunun yanı sıra belediyecilik bazında kente yeni bir soluk getireceğiz. Bizler bunu yaparken, iyi bir ekip oluşturacağız. Bu bağlamda, kadrolarımızda tecrübeli isimlerin yanı sıra; gençlerimize, kadınlarımıza ve alanında rüştünü ispatlayan isimlere yer vereceğiz. Hukukçusu, mimarı, mühendisi, eğitimcisi ve akla gelen hemen hemen her meslek grubundan isim önümüzdeki dönemde Uşak’ın önünü açmak ve kentimizi üst sıralara taşımak için canla başla çalışacak. Ayrıca yerel ve genel iktidarın uyumlu olması durumunda kente daha çok yatırım çekeceğiz”.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.