Uşak TV

NURULLAH CAHAN GÖREVDEN ALMAYI ÖNLEMEK İÇİN KİMLERİ DEVRE SOKUYOR

Politika

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği iddia edilen isimler arasında yer alan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kanal kanal gezerek kendisini FETÖ bağlantılı yerel basının yıprattığı iddasını dile getirmiş ve kendisini FETÖ savaşçısı olarak tanıtmıştı. Debelendikçe batan Nurullah Cahan ve Hüseyin Ufuk Uğur 3 gündür Ankara'da idi ve bu gün Uşak'a döndüler.

Nurullah Cahan'ın istifasını daha doğrusu görevden alınmasını önlemek için Eyüp Gökhan Özekin ve Menzil cemaati seferber olmuş durumda. Bu gün usak.tv ye ulaşan yeni bilgiler araya bir çok kişin sokulduğu yönünde. UTAŞ binasını yapan Siirtli Müteahhit'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çok yakın bir isim ile temasa geçtiği ve Nurullah Cahan'ın istifasını engellemeye çalıştığı iddiaları geldi. İddialara göre Cumhurbaşkanına çok yakın isme Sigorta Pazarı ve çevresinde bulunan ve Bakanlar kurulunca riskli alan kabul edilen yere yapılacak inşaat sözü verilmiş. Nuurlah Cahan ve ekibi görevden almayı engellemk için var gücüyle çabalarken İç İşleri Bakanlığı Müfettişleri de Belediye ile ilgili şikayetleri inceliyor. 

Yorumlar (1)

erkan 7 Yıl Önce

varsa eğer suçu yolsuzluğu sadece başkan teğil teşkilatında yeniden elden geçirilmesi şarttır. çünkü onu seçen teşkilatta onun kadar suçludur. uşak akp teşkilatına format atmak gerekli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.