Uşak TV

NURULLAH CAHAN ÇALIŞMA TEMPOSUNU ARTIRDI

Politika

NURULLAH CAHAN ÇALIŞMA TEMPOSUNU ARTIRDI

Yoğun maratonun ardından partilerde aday adaylığı süreci bitti ve adaylar belli oldu. Ak Parti Belediye başkan adayı ve aynı zamanda Uşak Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanı olan Nurullah Cahan çalışma temposunu iyice artırdı. Gündüzleri esnafları, STK’ları ve halkı kapı kapı gezen Nurullah CAHAN akşamları da ev ziyaretleri ile seçmenlere ulaşmaya, birebir görüşmeye ve çözüm önerilerini halkla paylaşmaya önem veriyor. Bunun sebebini de halkını anlamayan bir belediye başkanı asla başarılı olamaz diyerek açıklayan Cahan, ancak bu yapıldığında halkla gönül köprüleri kurulabileceğini ve gerçek sorunların çözülebileceğini belirtiyor.

Her gün farklı farklı evlerde toplantılar düzenleyen Nurullah Cahan “bizim için asıl olan halkımızla gönül bağı kurmak, onların dertleri ile dertlenmek ve çözüm önerileri ortaya koymak” dedi. Bundan dolayı çalınmadık kapı, ulaşılmadık gönül bırakmak istemediklerini belirten başkan adayı, biz vatanımıza ve milletimize olan borcumuzu ödemek için bu şehrin esas unsurları olan hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek ve onlara hizmet etmek istiyoruz. Bunun içinde gece-gündüz çalışmayı kendimize şiar edineceğiz dedi.

Dikilitaş, Karaağaç, Sarayaltı, Huzurkent, Karakıran’ da ev toplantıları gerçekleştirerek halkın dert ve sıkıntılarını dinleyen Nurullah CAHAN sorunları bildiğini ve çözüm önerileri geliştirdiğini belirtti. Bundan sonra da ev ziyaretleri ve toplantılar ile halkla dertleşeceğini ve istişarelerde bulunacağını belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.