Uşak TV

NİHAT SAZLIGÖL BANA İFTİRA ATIYORLAR DEDİ KELLE İSTEDİ

Politika

Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl  CHP Uşak İl Binasında bir basın açıklaması yaparak istifa haberini yalanladı, BEN GİTMİYORUM BANA İFTİRA ATANLAR İHRAÇ EDİLSİN DEDİ.

Geçtiğimiz günlerde CHP'li Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl'ün, CHP Sivaslı Belediye Meclis Üyesi Orhan Özdemir ve eski makam şoförü Hasan Bahadır ile ilgili CHP Uşak İl Disiplin kuruluna ihraç istemiyle şikayette bulunduğunu ancak kurulun bu kişilere sadece kınama cezası verdiğini duyurmuştuk. Kınama cezası alan Hasan Bahadır ve Belediye Meclis Üyesi Orhan Özdemir'e verilen cezanın yerinde olmadığını ve partiden kesinlikle ihraç edilmesi gerektiğini savunan Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl İl Disiplin Kurulunun verdiği karara tepki olarak "Ya ben ya onlar" diyerek partisinden istifa etme kararı aldığını yazmıştık.
Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl CHP Uşak İl Binasında bir basın açıklaması yaparak istifa haberini yalanladı. Partisinden istifa etmeyeceğini ancak ihraç istemiyle il disiplin kuruluna şikayette bulunduğu CHP'li Sivaslı Belediye Meclis Üyesi Orhan Özdemir ve Hasan Bahadır'ın parti disiplinine ve ahlakına aykırı hareket edecek hal ve hareketlerinin bulunduğunu belirterek İl Disiplin Kurulunun bu kişilere sadece Kınama cezası vermesine yeniden tepki gösterdi. Başkan Sazlıgöl yaptığı açıklamada üstü kapalı olarak CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ı işaret ederek Orhan Özdemir ve Hasan Bahadır ile ilgili parti disiplin kurulunun aldığı kararda Özkan Yalım'ın baskısı olduğunu iddia etti. 

CHP Uşak İl Disiplin Kurulunun Hasan Bahadır ve Orhan Özdemir ile ilgili verdiği Kınama cezası kararının yerinde olmadığını belirten Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl, durumu CHP Genel Merkezi ile paylaşacağını bu kişilerin Sivaslı Belediyesi başta olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisine zarar verdiğini belirterek kesinlikle ihraç edilmeleri gerektiğini savundu. Başkan Sazlıgöl, Orhan Özdemir ve Hasan Bahadır hakkında da yeniden ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kuruluna başvurarak şikayette bulunacağını belirtirken hakkında yayınladığımız istifa haberini de yalanladı. Hiç bir şekilde istifa etmeyeceğini ancak verilen kararında yanlış bir karar olduğunu belirten Sazlıgöl "CHP'den İstifa etmem söz konusu değildir. İl Disiplin kurulunun bu kişilerle alakalı verdiği Kınama cezası yerinde değildir ve bu karar birilerinin etkisi altında kalınarak verilmiş siyasi bir karardır.Orhan Özdemir ve Hasan Bahadır hakkında partimizin Yüksek Disiplin Kuruluna yeniden ihraç istemiyle başvuruda bulunacağım. Bu partiden asıl gitmesi gerekenler ben değil onlardır" dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.