Uşak TV

MHP UŞAK TEŞKİLATI KARIŞTI, GÖRGÜLÜ GÖREVDEN ALINDI KINDEN ATANDI

Politika

MHP Uşak İl Başkanı Halit Görgülü görevden alındı. Görevden alınan Halit Görgülü ‘nün yerine İş İnsanı Ayhan Kınden atandı. Halit Görgülü nün görevden alınmasından sonra Merkez ilçe Başkanı Selahattin Köse de istifa etti.

MHP İl Başkanı Halit Görgülü ve yönetimi parti tabanı tarafından destek görmemiş listenin Belediye Başkanı Nurullah Caha’ın güdümünde ki kişilerden oluştuğu iddia edilmişti. Halit Görgülü yönetin listesinde Fettahoğlunun elemanı Murat Azizlerli, UTAŞ’a bağlı David Peoople’nın sorumlusu Fatih Demir de bulunuyordu.

Halit Görgülü ve ekibi en baştan beri AK Parti ile ittifak yapılması ve aday olarak da Nurullah Cahan’ın çıkarılmasını savunuyordu. Ancak bu gerçekleşmeyip Muhammet Fatih Erdoğan aday gösterilince çalışmalara katılmadılar destek vermediler.

MHP’NİN YENİ İL BAŞKANI İŞ İNSANI AYAN KINDEN OLDU

Halit Görgülü’nün görevden alınmasından sonra yerine İş İnsanı sanayici Ayan Kınden atandı. Ayhan Kınden Milliyetçi camianın tanınmış isimlerinden. MÇP Zamanından beri yönetimlerde bulunmuş bir isim. 1993 Yılında Uşak’ta MİSİAD’ın kurucu başkanı olarak yer aldı 1993-199 Yılları arasında MHP de il yönetiminde yer aldı il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. MHP nin sevilen isimlerinden ve Partiyi yeniden toparlaması bekleniyor.

AYHAN KINDEN DEN İLK AÇIKLAMA

Ayhan Kınden MHP il Başkanı olarak atandıktan sonra yaptığı yazılı açıklamada:

“Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bizlere bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Semih Yalçın beyefendiye ve Genel Merkez yöneticilerimize teşekkürlerimi arz ederim.

Hepimiz bu davanın birer neferleriyiz, önemli olan davamıza hizmettir. Bu nedenle davamıza hizmet veren Halit Görgülü başkanıma ve yönetimine teşekkür ederim. Küskünlük ve dargınlık bu dava içerisinde olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır. Bu davada herkes gönül neferidir.

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanlığı olarak ilk hedefimiz Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda stratejik çalışmalarla, 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerden başarı elde etmektir. Yerel seçimlerde başarıya ulaşacağımızdan kimsenin endişesi olmasın, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Görev teslim törenimize katılan tüm ülküdaşlarıma da ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.