Uşak TV

MHP`DEN ŞOK İSTİFA

Politika

MHP`DEN ŞOK İSTİFA

MHP’de 5 Yıl İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Kadın Kolları Başkanlığı ve Milletvekili Adaylığı görevlerinde bulunan ve partililer tarafından çok sevilen Jeoloji Mühendisi Emine Yıldırım partisinden istifa etti. ,

İstifa dilekçesini Noter aracılığı ile gönderen Emine Yıldırım birde basın açıklaması yayınladı.

Basın açıklamasında Emine Yıldırım:

"Basınımızın güzide mensupları, Uşak yerel basını olarak hepiniz ile siyaset yaptığım dönem içerisinde son derece iyi ilişkiler geliştirdiğimiz herkesin malumudur. Kaldı ki bu durum defalarca sizlerin manşetlerine de yansımıştır. Milliyetçi Hareket Partisi'nde onurla siyaset yaptığım dönemde de bana sürekli destek olduğunuz ve beni Uşak kamuoyunun gündemine taşıdığınız için sizlere ayrıca teşekkür ederim. Yine bu güne dek beni yalnız bırakmayarak her daim nefesini omuzumda hissettiğim arkadaşlarıma da bu vesile ile teşekkür ederim. Bugüne kadar basın ile hep güzel haberleri paylaşmak için bir araya geldik. Ancak bu kez şahsen beni de pek hoşnut etmeyen hatta üzülerek sizlerle ve sizler aracılığı ile kamuoyu ile paylaşacağım bir haberi paylaşacağım.

Bildiğiniz gibi ben yıl 2008'den beri Milliyetçi Hareket Partisi üyesiyim ve o tarihten bu yana bu partide olmamın gereklerini yerine getirdiğim bir yaşam biçimi ile hayatımı şekillendirmeye çalıştım.Milliyetçi Hareket Partisinin bir üyesi olmaktan da asla utanmadım halen de utanıyor değilim. Lakin ben politikaya ülkeme ve milletime hizmet etmek gayesi ile girdim, politikaya girdiğim günden bu yana da bu gaye ile hareket etmeyi sürdürdüm. Kaldı ki parti içerisinde bana verilen görevleri de layıkı ile yerine getirebilmek için fedakarlıklar göstererek elimden geleni ortaya koyduğumu zannediyorum. Elbette ki bunun takdirini Yüce Türk Milleti ve Uşak halkı yapacaktır. Politika sahnesine MHP Kadrolarından girerek kent siyasetine ve sosyal hayatına renk kattığımı çevremdeki insanların söylemlerinden edindiğim intiba ile rahatlıkla söyleyebilirim. Lakin gelinen noktada Milliyetçi Hareket Partisinin kentimizde adeta birilerinin hegomanyasına teslim edildiğini görmek beni gerçekten üzdü. 

Milletime, memleketime, ekmeğini yediğim havasını teneffüs ettiğim, çok şeyimi borçlu olduğum kentimiz Uşak'a ve O'nun halkına hizmet etme aşkı ile çıktığım bu kutlu yolculukta seçtiğim partinin yöneticilerinin bu durumumu ısrarla, görmezden gelmesi beni derinden yaraladı. Milliyetçi Hareket Partisi Uşak'ta adeta bir kaç kişinin egomanyasına terkedilmiş diye düşünmekteyim. MHP Genel Merkezinin de gelip yerinde incelemek yerine hep aynı isimlerden rapor alarak yanlış yönlendirilmeye göz yumduğu kanaatindeyim. Geçtiğimiz, Milletvekilliği genel seçimleri öncesi Vekil adaylarının belirlenmesi sürecinde de, yine seçimlerden sonraki kongre sürecinde de, nihayet son olarak bu yerel seçimler için belediye başkanı adayının belirlenmesi sürecinde de bu hataların bariz şekilde yaşandığını düşünmekteyim. Millete hizmet için politika yaptığım partide hizmet etmek isteyenlere izin verilmeyip, körler sağırlar birbirini ağırlar mantığı ile hareket edildiğini üzülerek müşahade etmekteyim. 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, kente ve milletime hizmet etme imkanı bulamadığım, yada bu imkanın ısrarla ve inatla elimden alındığını düşündüğüm Miliyetçi Hareket Partisi'nde siyaset yapmayı çok anlamlı bulmadığım için, partimden istifa ettiğimi sizler aracılığı ile kamuoyu ile paylaşmayı bir borç biliyorum. Ülkemizin gerçekten hizmet etmek isteyen insanlara fırsat ve imkan veren siyasi oluşumlara bir an önce kavuşması temennisi ile sizlere ve Uşak kamuoyuna saygılarımı sunuyor, yaklaşık 5 yıl gururla politika yaptığım Milliyetçi hareket Partisinden istifamı ilan ediyorum" dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.