Uşak TV

MHP UŞAK YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

Politika

MHP Genel Merkezi tarafından feshedilen Uşak il teşkilatı için Kurucu başkan olarak Muhterem Kuruçay Görevlendirildi.

MHP Genel merkezi Genel Merkeze kongre istiyoruz diyerek kazan kaldıran16 ilden 4 ilin teşkilatını geçtiğimiz günlerde feshetmişti.

 Kararı Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sayın Şefkat ÇETİN yazılı olarak açıklamış, Denizli, Aksaray, Uşak, Kilis İl, Aksaray Merkez İlçe Teşkilatları ve Denizli İl Başkanı Yasin ÖZTÜRK, Aksaray İl Başkanı Ayhan EREL, Uşak İl Başkanı Ali KURT, Kilis İl Başkanı Arif AMOCA, Aksaray Merkez İlçe Başkanı Ferit KÖSE’nin başkanlıkları sona ermişti. MHP Genel Merkezi bu gün daha önce kapatılan teşkiltlra yenş kurucu il başkanları atadı. Uşak Kurucu İl Başkanlığına Merkez İlçe Başkanı Muhterem Kuruçay atandı. 

MHP bu gün de 8 il ve 3 Merkez ilçe teşkilatını kapattığını açıkladı.

MHP, 8 il, 3 merkez ilçe teşkilatlarını yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapattı. Milliyetçi Hareket Partisi(MHP), Elazığ, Samsun, Tokat, Kırklareli, Tekirdağ, Bayburt, Gümüşhane, Çorum İl, Elazığ Merkez, Bayburt Merkez, Gümüşhane Merkez İlçe Teşkilatlarını yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapattı.

 MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şefkat Çetin, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Elazığ, Samsun, Tokat, Kırklareli, Tekirdağ, Bayburt,

Gümüşhane, Çorum İl, Elazığ Merkez, Bayburt Merkez, Gümüşhane Merkez İlçe Teşkilatları, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır. Bu karar 22/02/2016 tarihinde il başkanlıklarına ve Valiliklere bildirilmiştir. 

 Tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince disiplin işlemleri de devam etmektedir. Kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir."


 

Yorumlar (2)

Usakli 8 Yıl Önce

MHP YAPILACAK İLK SEÇİMDE MİLLET VEKILİ SAYISI 0 OLUR VE BAHÇELİ DE MEHTER MARŞI İLE GELDİ İZMİR MARŞI İLE SİYASETE BY BY DER VE RAHATÇA TV SEYREDER

KURT DEDİ Kİ ; 8 Yıl Önce

Yâ Râb bu uğursuz gecenin yok mu sabahı? Mahşerde mi biçarelerin, yoksa felâhı? Nur istiyoruz... Sen bize yangın gönderiyorsun! "Yandık" diyoruz... Boğmaya kan gönderiyorsun! (Mehmet Akif Ersoy)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.