Uşak TV

MHP Uşak İl Teşkilatı Feshedildi.

Politika

MHP Genel merkezi Genel Merkeze kongre istiyoruz diyerek kazan kaldıran 4 ilin teşkilatını feshetti. Yeni Görevlendirmeler yapılıncay kadar parti teşkilatları da kapatıldı. 

Kararı Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 
ve Ankara Milletvekili Sayın Şefkat ÇETİN yazılı olarak açıkladı.
Denizli, Aksaray, Uşak, Kilis İl, Aksaray Merkez İlçe Teşkilatları ve Denizli İl Başkanı Yasin ÖZTÜRK, Aksaray İl Başkanı Ayhan EREL, Uşak İl Başkanı Ali KURT, Kilis İl Başkanı Arif AMOCA, Aksaray Merkez İlçe Başkanı Ferit KÖSE ile ilgili olarak yapılan açıklamada: 
“ Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Denizli, Aksaray, Uşak, Kilis İl, Aksaray Merkez İlçe Teşkilatları, MYK’nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır. Bu karar 19/02/2016 tarihinde il başkanlıklarına ve Valiliklere bildirilmiştir.
Tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince disiplin işlemleri de devam etmektedir. Kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir.”
Dendi. 

Yorumlar (3)

Abide 8 Yıl Önce

Bu ne le çocuk oyuncağımı oynuyorsunuz. Sn. Devlet Bahçeli'yi sevmiyoruz değil konu.. Sonuçta Ali Kurt da diğer MHP li kardeşlerde dava adamı. 18 sene genel Başkan olman bişey değiştirmiyor 15 kaybedilmiş seçim onu geç 7 haziran ile 1 kasım arasında 2 milyon oyu Nasıl kaybettin.

Yürügit 8 Yıl Önce

Sn genel Başkan yanlış yapıyorsunuz edebinle bırak koltuğu ki herkes sana olan saygınlığını yitirmesin. Delege kurultay istiyor diye koca yönetimler görevden mi alınır.. Demokrasi anlayışın nerede eyyy Bahçeli...

Ulubeyden bir Ülkücü 8 Yıl Önce

sayın il başkanım, genel merkez çıldırmış, genel merkez diktatör olmuş, uşak mhp teşkilatını genel merkez fesh etmekle kendinin zihniyetini bir defa daha sergilemiştir. diktatör yönetimlerim sonu hüsran olur. ben bir ülkücü kardeşiniz olarak sonuna kadar sizin yanınızdayım. eğer bir parti 80 vekili 40 düşürmeyi başarı görüp o kutsal makamı bırakmamak için, her türlü entrikaları yapıp o makamı işgal ediyorsa, o makamlar kimseye yar olmamıştır. bu genel merkez intar etmektedir. gün gelecek sandığa böyle diktatör yönetimler gömülecektir. bizler başka yerlere gitmeyiz, ama mevcut yöneticilere de oy vermeyiz bu biline. saygı değer il başkanım ve yönetim kurulunun sonuna kadar yanınızdayım.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.