Uşak TV

MHP DE KONGRE HEYECANI

Politika

MHP DE KONGRE HEYECANI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak Merkez İlçe Başkanlığı olağan kongresinde üç aday ilçre başkanlığı için yarışıyor.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye partililer yoğun ilgi gösterirken ilçe başkan adaylarından İsmail Ağır, MHP’li Belediye Başkanı Ali Erdoğan ile parti yönetimine ağır eleştirilerde bulundu. 401 delegenin oy kullanacağı ve MKYK üyesi Adnan Uçaş’ın divan başkanlığını yaptığı kongrede mvcut İlçe Başkanı Ali Ünal, Kudret Yaman ve İsmail Ağır başkanlık için yarışıyor. Kongreye MHP İl Başkanı Metin Deniz Savaş, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Ali Ünal ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede konuşan Merkez İlçe Başkanı Ali Ünal, 29 Mart yerel seçimlerinde yakaladıkları başarıdan söz ederek kentin en önemli sorununun işsizlik olduğunu vurguladı. Belediye Başkanı Erdoğan’ın işsizliğe çözüm bulmak için proje ürettiğini, bir kaç ay sonra bu çalışmaların gözle görülür hale geleceğini belirten Ali Ünal, “Türkiye’deki işsizlik rakamları rekor seviyelere çıktı. Ekonomik krizle birlikte çalışanlar işini kaybetme tehlikesi yaşıyor. İktidar işsizliğe çözüm bulacağı yerde suni gündemlerle meşgul oluyor. Bugünkü işsizliğin sorumlusu bizler değil iktidarı elinde bulunduran AK Parti’dir. Biz kentimizdeki işsizliği çözmek için belediye başkanımızla seçim döneminde vaat ettiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Yakın zamanda projelerin hepsini göreceksiniz”dedi.

Merkez İlçe Başkanlığına aday olan İsmail Ağır ise konuşmasında MHP il ve ilçe yönetimi ile Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ı eleştirdi. Yerel seçimlerde kazandıkları başarıdan sonra Belediye Başkanı Erdoğan’ın hata üstüne hata yaptığını iddia eden Ağır, “ MHP’nin içinde hiç kimse supermen değildir. Hiç birimiz olağanüstü güçlere sahip değiliz. Seçimde başarıyı hep birlikte yakaladık. Ancak parti yönetimi ile belediye başkanı seçimden sonra kendilerini başarıya taşıyan ülküdaşları saf dışı bırakmaya çalışıyor. Sayın Belediye Başkanı Ali Erdoğan’a yaptığı hatalardan dolayı vicdan muhasebesi yapmaya davet ediyorum. MHP olarak bizim görevimiz zengini mutlu edip garibanı ağlatmak değildir. Bugün maalesef garibanı ağlatıyorsunuz. Bu makamlar kalıcı değildir. Gelir geçer. Önemli olan hak adalet, birlik beraberlik içinde hizmetin en iyisini üretmektir”dedi.

Kongrede siyasi konuşmalar sırasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Konuşmaların ardından kongrede oy verme işlemine geçildi..




















Yorumlar (12)

15 Yıl Önce

akp lilere kapak olsun kongre nasıl yapılırmış öğrensinler

UŞAKLI 15 Yıl Önce

NURİ USLU SEYRETSİN BELKİ ANLAR

börteçine 15 Yıl Önce

ocak başkanı ve ekibini kutluyorum

MUSTAFA MERT 15 Yıl Önce

hala HERŞEY ÇOK GÜZELmiş gibi tablo çizmeye çalışmayında sizler dışarda fink atarken davası adına yıllarını gençliğini içerde geçirmiş İSMAİL AĞIR ın dediklerine kulak verin bilhassa ALİ ERDOĞAN kulak versin MHP li olmayıp ön sırada oturan tarikat kontenjanları da MHP NEDİR BİRAZ KAFA YORSUNLAR tamam mı sevgili kardeşlerim . GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZZZZZ.

helal olsun mhp lilere 15 Yıl Önce

Biz iktidaar partisi olduğumuz haalde bize böyle bir kongre yaptırmayanlara hakkımızı helal etmiyoruz.Nuri Demir Nuri Uslu beyi Ankara yı kandırdın.Fakat Allah ı kandıramazsın.Eden bulur.Etme bulma dünyası.Atat bakalım nereye kadar.Hak yerini bulur.

C C C 15 Yıl Önce

GAREZİNMİ KİNİN Mİ VAR HANİ NERDE BİZİM ÜLKÜCÜ UTKU ONUN FOTOSU YOK (DAVA ARKADAŞIMIZ :) )

aaaa 15 Yıl Önce

bu teşkilat eskileri hep harcadı harcamayada devam ediyor

recep 15 Yıl Önce

Belediye Başkanı’nı eleştiren kişi ülküdaşları safdışı tutmakla eleştirmiş. Bir kere belediye "ülküdaş"larınızın değil, tüm Uşak’ındır. Kazandığınızı iddia ettiğiniz başarıya gelince, nerede öyle bir başarı mı var? Kaç tane ilçe, belde kazandınız 5 mi, 10 mu? Halk Mhp’ye değil, Ali Erdoğan’a oy verdi. Başka aday gösterseydiniz kazanabilecek miydiniz? Hiç sanmam. Siz cemaatleşmeye devam ederseniz, akp gibi sizin sonunuzda kongre yapamayan partiye döner.

ak ahmet 15 Yıl Önce

şu mhp lileri kıskanmaya başladım , adamlar herşeyi bizden iyi yapmaya başladılar , nerdeyse bende milletvekili oyumu onlara vereceğim , en azından bizim gibi birbirini yemiyorlar ,, helal olsun ne diyeyim

gönüllüyoldaş 15 Yıl Önce

seviyelive güzel birseçim oldu tebrik ediyorum.yanlız merak ettiğişu merkezilçeseçimimerkezdeleğeleritarafından yapılır.bu seçimdeoy kullananlar nereliydi ben bırakın partiyi uşakta dairyüzlerinigörmediğim insanlar oy kullandı bunlar kimdi.mhpnin yıllardıradeta simgesi olan yıllardır mu davaya gönül veren canla başla çalışan insanlar deleğedeğilmiydionlar neden oy kullanmadılar.bu deleğelerikim saçiyor yoksa mevcut başkan kendimibelirliyor bana oy versinlerdiye öyleyse haksızlık diyorum.

ülkücü 15 Yıl Önce

hay masallah mustafa gunduz beledıye meclıs uyemız sen ne zamandan berı mhp ıdın masallah hazım abın senı de pek sevıyormus be mustafa hadı ıyısın kel basa sımsır trak dıye buna denır ıste

15 Yıl Önce

uşakta mhp nin yönünü tayin eden serkan bşk dır.gelenek yine bozulmadı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.