Uşak TV

MERAL AKŞENER UŞAK'TA GENEL BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI

Politika

Meral Akşener’i Uşak’ta Genel Başkan Gibi Karşılandı

MEral Akşener: "Bu kongre, bu kurultay mutlaka yapılacak"
Eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili Meral Akşener, parti kurultayının mutlaka yapılacağını söyledi.
Akşener, Uşak’ta ki temasları kapsamında Uzcan otel de teşkilat kapatılarak görevden uzaklaştırılan Eski il Başkanı v. Ali Kurt ve MHP Eski Milletvekili Durmuş Yılmaz ile bir süre görüştü. bir süre görüştü. 

Yüzlerce Araçlık Konvoy ile karşılanan Meral Akşener otelde deki görüşmenin ardından İsmetpaşa caddesine partililer ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Uşaklılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan MHP eski milletvekili Meral Akşener Akşam da Atatürk Kültür Merkezinde bir konuşma yaptı.
Partililere seslenen Akşener, MHP'nin 1 Kasım'da aldığı oy oranını hak etmediğini belirterek, partisinin çok daha fazla oy potansiyeli olduğunu kaydetti.
Partisinin oy oranını artırmak için olağanüstü kongre talebiyle yola çıktıklarını anımsatan Akşener, 548 delegenin imzasını topladıklarını ve taleplerine olumlu bir yanıt alamadıklarını ifade etti.
Olağanüstü kongre talebiyle toplanan imzaların yok sayıldığını öne süren Akşener, şöyle konuştu:
"Üç hafta bekledik. Tahkir edercesine 'hadi gidin mahkemeye böyle bir şey yok' denildi. Mecbur kalındı ve imza vermiş il başkanlarımızın riyasetinde mahkemeye müracaat edildi. Mahkeme ilerliyor. İnşallah Türkiye'de hukuk ve hakimler vardır diyeceğimiz bir hukuki ve adil bir sonuçla karşı karşıya kalacağız diye düşünüyorum. Bu kongre, bu kurultay mutlaka yapılacak nasıl kaçılırsa kaçılsın yapılacak. Hangi engeller yapılırsa yapılsın yapılacak. Nasıl kapatmalar yapılırsa yapılsın bu kongre, bu kurultay yapılacak. Niye yapılacak biliyor musunuz, millet istiyor da ondan yapılacak."
























Yorumlar (1)

Ertuğrul YAĞCI 8 Yıl Önce

ülkenin umudu uşak'ın gururu mhp'nin asenası ve genel başkan adayı ve uşak eski milletvekili durmuş yılmaz bey ile beraber ziyaretleri ile uşakımızı şaha kaldırmışlardır. yüce rabbim kendilerinden ve teveccü gösteren uşak halkından ve mhp ve ülkücü tabanından Allah razı olsun. teşekkür eder, yüce rabbim bu kutsal dava yolunda yolunu ve bahtını açık etsin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.