Uşak TV

MEHMET ÇAKIN’A ve AK PARTİYE BÜYÜK TUZAK!

Politika

Uşak Belediyesi ve UTAŞ’ı soyup soğana çeviren aşırı derecede borçlandıran muhteşem üçlü AK Parti’ye  ve Mehmet ÇAKIN’a büyük bir tuzak hazırlıyor.

Aldığımız bir haber göre Uşak Belediyesi ve UTAŞ’ı soyup soğana çeviren aşırırı derecede borçlandıran muhteşem üçlü AK Parti’ye ve Mehmet ÇAKIN’a büyük bir tuzak hazırlıyor. Soyup soğana çevirdikleri BELEDİYE VE ŞİRKETİ UTAŞ çeklerini Nisan ayına keserek, seçimden galip çıkacak Belediye Başkan’ı olacak yönetime büyük tuzak kuruyor.

Hukukçulardan aldığımız bilgiye göre çek kanunu çeki keseni değil çekin bankaya sorulduğu gündeki yetkiliyi cezai sorumlu sayıyor. Yasa da bu anlamda büyük bir boşluk olduğu söyleniyor.
Hüseyin ufuk Belediye ile resmi ilişkisini kesmesine rağmen belediyedeki odası hala duruyor ve odasına sık sık gelerek belediye çalışanlarına emirler yağdırmaya devam ediyor.
Sözde UTAŞ’ın başından ayrılan Ali Rıza Çümen ise halen her gün UTAŞ ta ve fiilen yönetici o.

Bu konu Uşak’ın geleceği ile ilgili ve yasadaki boşluğun kullanılarak görevi suiistimal yoluyla kumpas kurmak anlamına gelmiyor mu? Savcıları göreve çağırıyoruz.

Yorumlar (1)

Cemil 5 Yıl Önce

Birini bı adamlara uzun saçın hiç yakışmadıgını söylemesi laxım

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.