Uşak TV

MEHMET ALTAY:“ARTIK HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK”

Politika

1 Kasım seçimlerinde Uşak’ta 2 milletvekili çıkaran AK Parti, sevincini halkla paylaşıyor.

AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, Milletvekili Mehmet Altay, Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve 1 Kasım seçimlerinde 3’üncü sıra milletvekili adayı olan Hüseyin Keskin, Aybey Mahallesi’nde vatandaşla buluştu. Mahalle halkına hitap eden AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, “Bugün sadece size değil aynı zamanda bize oy veren ve vermeyen tam 350 bin Uşaklı hemşehrimize sesleniyorum. Artık her şey çok daha güzel olacak ve ülkemiz 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyecek” dedi.
MEHMET ALTAY SUNUCULUK YAPTI
Uşak’ta yaklaşık 110 bin oy alarak tekrar 2 milletvekili çıkaran ve yüzde 47’ye yakın oyla birinci olan AK Parti, sevincini halkla birlikte kutluyor. Bu kapsamda dün, Aybey Mahallesi’nde vatandaşla buluşan partililer, mini bir miting yaptı. Mahalle mitingindeki sahne dar olduğu için sunuculuk görevini AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay üstlendi. Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Servet Kuş, “Tüm Türkiye tek yürek olduk ve bugün üstümüzdeki bütün sıkıntıları bertaraf ettik. Artık süper güç olarak görülen yabancı devletlerin değil, Türk halkının dediğinin olduğu bir döneme girdik. Bize destek veren teşkilat mensuplarımıza ve siz değerli Uşak halkına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. Servet Kuş’un ardından halka hitap eden Uşak Milletvekili Mehmet Altay, şöyle söyledi: “Çok zorlu bir süreçten geçtik ve önümüze konan bütün hainliklere göğüs gerdik. Bu noktada gücümüzü milletimizden aldık ve büyük Türkiye idealimizden asla vazgeçmedik. Muhalefet partilerinin ülkemiz için hiçbir şey ortaya koyamaması, AK Parti’nin 13 yılda yaptığı hizmetler ve yeni dönem için verdiği taahhütleri milletimiz gördü. Bugün sadece size değil aynı zamanda bize oy veren ve vermeyen tam 350 bin Uşaklı hemşehrimize sesleniyorum. Artık her şey çok daha güzel olacak ve ülkemiz 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyecek”. Mehmet Altay’ın ardından 3’üncü sıra milletvekili adayı Hüseyin Keskin ve Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da birer konuşma yaparak vatandaşa seslendi.
PARTİ TEŞKİLATIYLA TEŞEKKÜR BULUŞMASI
Öte yandan AK Parti Uşak İl Teşkilatı, parti binasında da bir teşekkür buluşması organize etti. AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, milletvekili adayı Hüseyin Keskin ve teşkilat mensuplarının katıldığı buluşmada, 1 Kasım sonuçları değerlendirildi.


Yorumlar (1)

Soruyorum 8 Yıl Önce

Bu zamana kadar neden güzel olmayan bugün çok güzel olacak deniliyor ? Bu zamana kadar yapılan pardon Uşak için yapilmayanlar bu dönemde neden gündeme getiriliyor ? Verilen veatler hangi partide olursa olsun neden lafta kalıyor adliye meteoroloji yıkıldı otopark oldu ne buda mi bir proje ????

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.