Uşak TV

KARAHALLI BAŞKAN DAN NE KADAR MEMNUN

Politika

Karahallı Halkı Belediye Başkanının çalışmalarından ne kadar

 www.usak.tv olarak Belediye başkanlarının 2. Yılında düzenlediğimiz anketti sona erdirdik. Şimdi rakamlarla ve başkanların seçilirken aldıkları oy oranı ile karşılaştırarak sizlere anket sonuçlarını sunuyoruz.

KARAHALLI

 

2014 seçimlerinde Karahallı Belediye Başkanı Ali Topcu %56,5 oy alarak seçilmişti. Bu gün ki anket sonuçlarına göre Karahallı Belediyesini Çok başarılı Bulanların oranı %21 Başarılı Bulanların oranı ise %9 Çalışmalar idare eder diyenler %7 ve Fikrim yok diyenler %24 lük oranı oluşturuyor.

Ankette fikrim yok ve İdare eder diyenlerin yarısını başarı olarak vererek değerlendirdiğimizde Karahallı Belediyesinin başarı oranı %45 çıkıyor. Seçildiğindeki %56,5 oy oranı göz önüne alındığında Topcu’ya destek verenlerin oranı %11,6 civarında azalmış durumda. Ankette başarı oranı %56,5 ve üzeri çıksaydı Ali Topcu oylarını korumuş ve Başarılı çıkmış olacaktı.

Karahallı Belediyesinin Çalışmalarını Çok başarısız bulanların oranı %23 Başarısız bulanların oranı ise %26 Fikrim yok ve idare der diyenlerin yarısını başarısızlığa eklediğimizde çıkan sonuç. %55 Karahallı Belediyesi Başarısız bulunmuş. Burada şunu hemen belirtelim muhalefet başkanlara olumlu oy vermiyor. Yani Başarısız oylar muhalefeti yansıtıyor. Ama buna rağmen Ali TOPCU Seçildiği günkü halk desteğini kaybetmiş durumda.




Yorumlar (1)

hüseyin 8 Yıl Önce

ali topçu için başarısız cümlesi asla kullanılamaz. ancak net kurallar koyarak kişi ve parti ayırmadan çalıştığı için ancak bireysel olarak zarar görenler eleştirebilir. parti olarak muhalefet olanlarında eleştirmesini anlarım ama kaynak olarak karahallı ya 20 yılda gelmeyen kaynak gelmiştir. kullanım olarakta tam yerinde harcamalar yaptığı aşikardır. anket firması ile bu anketi yenileyin %60-%70 takdir aldığını göreceğinize adım kadar eminim.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.