Uşak TV

İyi Parti Uşak İl Genel Meclisi Üyesi CHP'ye Geçti

Politika

Özkan Yalım'ın Uşakspor'u devralmak için alacaklı olan Uşak esnafına çağrısı üzerine devralma sürecini hızlandırmak için takıma katkı sağlamak isteyen ve alacağından vazgeçtiğini duyuran, İYİ Parti il genel meclisi üyesi Yılmaz Başakçı'ya İYİ Partiden tepki gelince resti çekti.Cumhuriyet Halk Partisi Saflarına geçti. İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi Yılmaz Başakcı yaptığı açıklamada;
''Uşakspor’un Özkan Yalım tarafından devralma çalışmalarının başlaması üzerine Uşakspor’a destek için Uşakspor’dan alacaklarını sildim bunun üzerine İYİ Parti Uşak İl, İlçe yöneticilerinden şahsıma bir çok arama geldi ve olumsuz cümleler kuranlar oldu''dedi
''UŞAKSPOR SİYASET ÜSTÜDÜR DEDİ, UŞAKSPOR TARİHİNE GEÇTİ''
Başakcı sözlerine şöyle devam etti; 
‘’Uşakspor sadece bir futbol takımı değildir. Bir tarihtir, bir kültürdür. Efe Tahirdir,Radyocu Mehmet’tir Rasim Kara’dır.
Gönül verdiğim siyaset üstü gördüğüm Uşakspor’a vermiş olduğum desteği dahi ayırt edemeyen hakkımda olumsuz cümleler kuran kendini bilmezlerle aynı çatı altında kalmanın bir anlamı kalmamıştır iyi partiden istifa ediyorum Uşakspor her zaman kırmızı çizgimizdir.’’dedi. 
ROZETİNİ ÖZKAN YALIM TAKTI

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı Adayı Özkan YALIM Yılmaz Başakçı'nın evinde gerçekleştirilen rozet takma töreninde yaptığı açıklamada;Herşey çok güzel olacak Yılmaz abi, Ülkemiz için, geleceğimiz için, güzel günler görmek için çocuklarımız, gençlerimiz, torunlarımız ve Uşakspor camiası için aramıza hoşgeldiniz''dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.