Uşak TV

İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI TAŞKIN’DAN SİYASİ AHLAK UYARISI

Politika

İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Murat TAŞKIN Uşak Belediyesinin uygulamalarına tepki göstererek Uşak Belediye Başkanı Mehmet ÇAKIN ve AK Parti Milletvekili adaylarını siyasi ahlaktan yoksun olmakla suçladı.

İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Murat TAŞKIN Uşak Belediyesinin uygulamalarına tepki göstererek Uşak Belediye Başkanı Mehmet ÇAKIN ve AK Parti Milletvekili adaylarını siyasi ahlaktan yoksun olmakla suçladı Taşkın Belediye Başkanı ve Milletvekili Adayları ile ilgili şu ifadelerde bulundu:“Gönül Belediyeciliği diyerek yola çıkan AKP nin Uşak Belediye başkanı Mehmet ÇAKIN, belediyenin asli görevi olan vatandaşa hizmet etmek Uşak’ ın ve Uşaklının sorunlarını çözmek yerine, insanları kutuplaştırmış, belediyenin imkânları ile mensubu olduğu partinin milletvekili adaylarına tanıtım propagandası yaptırmıştır. Kutsal Ramazan ayının içerdiği mesajdan bihaber olan Mehmet ÇAKIN. İftar programlarını aday tanıtım programları haline getirmesi yetmezmiş gibi, şimdide Ata parktaki kuleye siyasi afiş asarak, belediyenin imkânları ile esnaf kahvaltıları düzenlemektedir. Siyasi propagandaya ve hak yemeye devam etmektedir, biz Uşakta şunu çok iyi görüyoruz Uşak Belediye Başkanı Mehmet ÇAKIN’ın yaptığı bu hakkaniyet dışı uygulamalar sebebiyle, inanarak AKP'ye oy vermiş vatandaşlar bu adaletsiz ve siyasi ahlaktan yoksun davranışları görünce vicdan azabı duyuyor, utanıyor. Ama AKP'li başkan ve yöneticiler kendi seçmeninin duyduğu utancın yüzde 1'ini bile duymuyor hissetmiyor. Mutlu ve huzurlu bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar, merak ediyorum bugün Cuma hutbesini dinleyen Mehmet ÇAKIN, İsmail GÜNEŞ, Fahrettin TUĞRUL kendilerine hiç pay çıkarmışlar mıdır Cuma hutbesinde söylenen şu cümleler acaba kendileri için ne ifade ediyor.

 Aziz Müslümanlar!

“Bize verilen her bir imkânı Rabbimizden bir emanet, O’nun rızasını kazanmak için bir fırsat bilelim. İşimizi sağlam yaparak hem dünyamızı hem de ahiretimizi mamur kılalım. Her işimizde helali gözetelim. Allah’ın rızasında arayalım asıl kazancımızı. O’nun yolunda harcayalım bilgimizi ve servetimizi. Güveni hâkim kılalım hayatımızın her alanında. Ne aldatan olalım ne de aldanan. Doğruluk ve dürüstlükten, adalet ve hakkaniyetten asla ayrılmayalım.”

Doğruluk ve dürüstlüğün Fahrettin TUĞRUL için bir anlam ifade etmediğini biliyoruz çünkü kendi partisinin aday belirleme sürecinde İl Başkanlığından istifasını saklayarak, temayül yoklamalarında sandığa hiç girmeyerek aday adayı arkadaşlarına karşı siyasi ahlaksızlığın destanını yazmıştır. Uşak halkıda bu durumu biliyor ve değerlendirecektir.

Bizler Biliyoruz ve inanıyoruz ki bu siyasi ahlaksızlık, bu adaletsizlik bu vurdumduymazlık 14 Mayıs akşamında halkımızın güçlü iradesi ile sandıklar açıldığında son bulacak vatandaşımız özlediği güzel günlere kavuşacak.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.