Uşak TV

İYİ PARTİ'DE TOLGA PİRİNÇÇİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Politika

Uşak İyi Parti’de Milletvekili aday adayları başvurularını yapmaya devam ediyor. Milletvekili aday adaylığı için şu ana kadar iki isim başvuruda bulundu.

Geçen hafta istifa eden İYİ Partinin çalışkan Belediye meclis üyelerinden Pınar Yapı’nın sahibi Tolga Pirinççi parti binasında yaptığı basın toplantısı ile milletvekili aday adaylığını açıkladı.

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü nedeniyle şehitlerimize saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından sonra İl başkanı Ayşegül Obalı açılış konuşması yaptı.

Obalı konuşmasında 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerde daha da güçlenerek çıkacaklarını ve Uşak’ta birinci parti olacaklarını söyledi.

İl Başkanı Ayşegül Obalı’nın konuşmasının ardından aday adaylığı başvurusu yapan Tolga Pirinççi yaptığı konuşmada

 “Sayın İl Başkanım, Sayın İlçe Başkanlarım, Sayın Kadın Politikaları Başkanım, Sayın Gençlik Kolları Başkanım, Sayın İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarım, Sayın Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarım.

Partimizin iyi ve cesur insanları, basınımızın güzide temsilcileri

Ben Tolga Pirinçci. 1974 Uşak doğumluyum, ilk, orta, lise ve üniversite öğrenimimi Uşak'ta tamamladım. 30 yılı aşkın süredir Uşak halkına esnaf olarak hizmet veriyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım.

25 Ekim 2017'de duyduğum bir ses bana ışık ve yol gösterici oldu. 'Yeter, söz milletin' diyerek sahalara inen Genel Başkanımın izinden yürümek için bu davadaki bayrak yarışına ben de katıldım. Genel Başkanımın izinden Uşak halkının ve Yüce Türk Milletinin sesi ve temsilcisi olmak için bu kutlu davada siz değerli yol arkadaşlarımla birlikte yürüme kararı aldım.

2019 yerel seçimlerinde halkımızın teveccühüyle partimizin belediye meclis üyesi olarak seçildim ve o günden bugüne de bu görevimi büyük bir gurur ve onurla sürdürdüm.

Bu süreçte gördüm ki; Uşağın, Uşaklının hem sosyal hem şehirleşme hem de kendini anlatamama sorunu olduğunu gördüm. Bugüne kadar Uşak'in potansiyelini ve zenginliklerini ortaya çıkaramadığını, bundan dolayı da kendini çok iyi anlatamadığını düşünüyorum. İletişim becerime güveniyorum, iletişim kurularak Uşak'in çözülemeyecek probleminin olmadığına inanıyorum.

Bir baba olarak görüyorum ki Gençlerimizin geleceğine dair endişeleri var. Bugün, gençlerimizin bir çoğunun başka ülkelerde yaşamak istemesi beni çok endişelendiriyor.

Yarın evlatlarımın da aynı düşünceleri taşımasından endişe ediyorum. Bu nedenle, gençlerimizin devletimize yeniden güvenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunu sağlayabilmek için verilecek mücadelede, bana da büyük bir görev düştüğüne inanıyorum.

Bu fikirlerle, bugün yeni bir yola çıkıyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in ardında saf tutup, canımdan çok sevdiğim Uşak için İYİ Parti Uşak Milletvekilliği aday adaylığımı siz değerli dava arkadaşlarımın huzurlarında ilan ediyorum. Bu gün burada benim heyecanımı paylaşan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.