Uşak TV

İSTİFA SIRASI ARALARINDA UŞAK'IN DA BULUNDUĞU 7 İL DE

Politika

7 Belediye başkanının daha istifa edeceğini iddia ediliyor.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un istifası sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarkadaş, 7 belediye başkanının daha istifa edeceğini iddia ederek "Menderes Türel'in açıklaması 'Tatlı tatlı bitirelim' mesajıdır" ifadelerini kullandı.
Barış Yarkadaş'a göre istifa ettirilecek belediye başkanlarında sıra Trabzon, Uşak, Ordu, Antalya da.
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın istifa ettirileceği haberleri bir ay önce gündeme gelmiş ancak Ankara, Bursa, Balıkesir belediye başkanlarının istifa süreçlerinin sancılı geçmesi nedeniyle uzamıştı. 
Görevden alınmasına kesin gözüyle bakılan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise kulis çalışmalarına hız vermiş durumda. Ancak ne yapsa koltuğunda kalması imkansız görünüyor. Çünkü yapılan anketler çok kötü ve halkın %75'i belediyede yolsuzluk iddialarına katılıyor. 

Yorumlar (3)

ata aslan 7 Yıl Önce

yolsuzluk olduğuna inanmayan yüzde yirmi beşi nereden buldunuz sallamayın uşak ta bunların hırsız olduğuna inanmayan yokki

güle güle 7 Yıl Önce

bunlardan ak partililer bile memnun değil..başkan yardımcıları ve müdürleri de gitsin

Halk 6 Yıl Önce

Yeter artık adam sadece yol kazıyor utasi kim iflas ettirdi belediyenin kaç trilyon borcu var kimsenin haberi yok Cumhur Başkanımız özellikle mektup yazdık gitmesi için inşAllah en kisa zamanda

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.